WSOP 2018

PokerNyheter: Eastgate vant veddemmål om isbading og mer!

PokerNyheter: Eastgate vant veddemmål om isbading og mer! 0001

PokerNyheter 22. desember, 2011.

Peter Eastgate har is i årene

Hva ville du ha gjort med $6 000? Dersom du allerede var en millionær?

Vi har lært tidligere at mange pokerspillere er villige til å sette sin egen helse på spill når veddemål bli inngått. Peter Eastgate gjorde akkurat dette når han nylig inngikk et veddemål som inneholdt isbading og løping i sitt hjemland Danmark.

Eastgate som vant 2008 World Series of Poker Main Event på over $9 millioner ble tilbudt $6 000 fra sine pokervenner Peter Jepsen og Kasper Cordes for å hoppe ut i Island Brigge havnen i København, og deretter løpe 4 km i sine våte klær tilbake til sitt hjem i Nørrebro. Veddemålet fant sted ved en julefest forrige helg hvor flere av de danske pokerproffene deltok.

Eastgate tok utfordringen og gjennomførte bade badingen og løpingen, til Pokernyhederne.com fortalte Eastgate at løpeturen tok ca 20 minutter. Eastgate skal ikke klage på times betalingen som tilsvarer $1 800/10 000 NOK, men det nok at noen ønsker seg dette som et yrke, så fremst at man ikke har noe i mot lungebetennelse og influensa som en del av jobben.

Du kan se en video om veddemålet og mer hos Pokernyhederne.com.

Gjør deg klar til raske turneringer og penger

På mandag annonserte PokerStars sin nye turnering serie Turbo Championship of Online Poker (TCOOP), som vil inneholde 50 turbo turneringer fordelt på flere pokervarianter. Den første TCOOP starter 9. januar og avsluttet 29. januar med en $2 100 High Roller og en $700 Main Event.

Spillere kan delta i TCOOP hvor innkjøpene starter fra $5, satellitter er i gang hos PokerStars.

Les hele TCOOP oppsettet ved vår nyhetsside på vår hovedside[/URL].

Jason Somerville spiser "Cake"

Det er ikke ofte at man ser en pokerproff tilbyr sin ekspertise gratis, men det er det hva World Series of Poker bracelet vinneren Jason Somerville har foretatt seg i desember.
Somerville som også er instruktør ved PokerVT har forsøkt og bygge en bankroll med $400 han nylig oppdaget på sin konto hos Cake Poker. Han noterte ned hver økt og la disse ut på sin YouTube kanal, slik at alle kan se disse. Serien er blitt kalt Eating Cake.

"As an American who didn't move post-Black Friday, I found myself sort of going through poker withdrawal and wanted to do some sort of poker stuff without the responsibility of coaching or the formality of the more serious videos I make for PokerVT," Fortale Somerville til PokerNews.com on Wednesday.

"I've had a ton of fun producing the channel and I think my legitimate enjoyment comes across in the videos. People have responded very positively to the content and I'm very appreciative for all the support. I have a few more cool ideas for upcoming dailies that I think people will really like ... so stay tuned for that!"

Disse vidoene er bade lærerrike og underholdene og verdt en titt, dersom man vil forbedre sitt pokerspill ved cash-bord, helt gratis.’

Del 1 av video 1

Resten av Eating Cake serien finne man på Somerville sin YouTube kanal.

Liv Boeree sin photo shoot for World Poker Tour Magazine

Liv Boeree photo shoot! Trenger vi å si noe mer? Se en forsmak på Team PokerStars proffen sin photo shoot for februar utgaven av World Poker Tour magazine:

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

PokerNyheter: Eastgate vant veddemmål om isbading og mer! 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

PokerNews Norge på Facebook

Hva synes du?

More Stories

Other Stories