WSOP 2018

PokerNyheter 18. desember: Hansen blogger om Bobby's Room, Joe Hachem forlatter PokerStars

Gus Hansen

PokerNyheter 18. desember, 2011.

Hovedmannen bak ranet av EPT Berlin Robbery er blitt dømt

Den antatte Hovedmannen bak ranet ved PokerStars European Poker Tour Berlin Main Event 2010 i Berlin, er blitt dømt til 6 år og 4 måneder i fengsel på tirsdag. Berlin District Court fant Ibrahim al Moussa skyldig i å rane pokerturneringen og fungerte som sjåfør etter at 4 menn utstyrt med pistoler ranet Grand Hyatt Hotel og fikk med seg €242 000.

Det tyske politiet arresterte 6 mistenkte liker etter ranet i mars 2012. Fire men som utførte ranet ble idømt en fengselsdom på 3,5 år hver. En man på 21 år fikk 3 år og 9 måneder, dem andre gjerningsmenn på henholdsvis 19 og 20 år fikk en dom på 3 år og 6 måneder.
Nå som al Moussa er blitt dømt, er fokuset nå på den siste mistenkte i saken, Mohammed Abou-Charka. En 32 år gammel mann som deltok i turneringen og som angivelig gav informasjon til sine medsammensvorne like før ranet skjedde.

Les mer om saken ved hochgepokert.com (Google Translate kan være nyttig her.).

Peter Eastgate tapte mye på VM i fotball i 2010

Peter Eastgate forteller i et intervju med PokerNews Danmark at etter sin WSOP i 2008 fikk han mer enn nok av poker. Han satset mye penger under VM i fotball i 2010, faktisk så mye at han la dette på is og annonserte at han la sin pokerkarriere på hold for en stund.

Peter Eastgate ble den yngste WSOP vinneren og vanthele 53 millioner danske kroner, tidligere i år har Eastgate deltatt i enkelte turneringer og sier i intervjuet at han gleder seg til EPT København i februar.

Les hele intervjuet hos PokerNews Danmark

Er de store lagene borte?

For 5 år siden ved Bobby’s Room i Las Vegas hvor kursene lå på $8 000/$16 000, og tiltrakte seg mange av de største pokerprofilene i verden.

Disse dagene er nå historie i følge Gus Hansen. "Great Dane" besøkte Las Vegas tidligere denne uken og blogget at han var sjokkert over hvor mye high-stakes kursene har sunket ved Bellagio’s berømte pokerrom.

"I know about Black Friday and I know that a lot of people lost a lot of money when all the banks f@&#ed up in 2008, but who would have thought that Highstakes Poker limits would have decreased that much," Hansen wrote. "Yeap, we are now playing $600/$1200 or $800/$1600 — approximately 20% of what we used to play for. Very sad if you ask me."

Muligens Hansen kan finne bedre cashlag ved det nye pokerrommet ”Jamie Gold Poker room” ved litt lenger ned på ”Vegas Strip” eller ikke.

Gus Hansen sin blogg kan man lese ved gushansen.me.

Joe Hachem forlater PokerStars

På fredag annonserte PokerStars at de har avsluttet avtalen sin med World Series of Poker Main Event 2005 vinneren Joe Hachem. Den australske proffen ble en del av Team PokerStars etter sin seier ved WSOP i 2005, avgjørelsen kom etter at PokerStars valgt å ikke fornye kontrakten med Hachem som nå er utløpt.

“It’s been a great run with PokerStars and I’m proud of my association with the people and the company,” Hachem said in a PokerStars press release. “But it’s time for me to pursue other career opportunities and it will be fun to have some down time to spend with my family. I look forward to the future with much excitement and anticipation and will always have fond memories of my time at PokerStars.”

Med mer enn $11 millioner i premier ved live turneringer, er Hachem ranger som nr 9 ved all-time listen. Han stiller seg på samme rekke av proffer som har avsluttet sine kontrakter med PokerStars etter Black Friday, av disse spillerne finner vi blant andre Dennis Phillips, Greg Raymer, Tom McEvoy og JP Kelly.

Les hele historien ved PokerNews.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories