PokerNews Bankroll Boosters: Øk din bankroll før julaften

PokerNews Bankroll Boosters: Øk din bankroll før julaften 0001

Nå er det den perfekte tiden til å sin bankroll mot jul og PokerNews er den beste plassen som har eksklusive bonuser, freeroll turneringer og kampanjer. Vu har lager en guide til våre lesere med våre beste kampanjer og bonuser fram til julaften.

Viste dere at pokersidene PokerStars og Poker770 har gitt ut over $450 000 (2 680 000 NOK) gratis i form av kampanjer og freeroll turneringe i 2011, ingen andre sider kan skilte med dette.

Ved å klikke på linkene nedenfor finner man mer informasjon om den enkelte kampanje, og hvordan man enkelt kan øke sin bankroll i desember. Ved å registrere seg gjennom PokerNews er man kvalifisert til å delta i alle kampanjer som PokerNews har nå og i fremtiden. Pluss at man også får benytte seg av de beste innskuddsbonusene som er innen online poker.

PokerNews $5,000 PKR WPT Dublin Brawl

For å øke sine vinnersjanser til å vinne en $5 000 EPT Dublin pakke, må alle spillere starte med å samle inn PKR poeng ved pokerbordene fram til 18. desember. Alle som kvalifiserer seg til vår eksklusive Freeroll turnering, som blir spilt i et unikt format hvor antall PKR poeng avgjør spillernes startchips i turneringen. Spiller må spille inn minimum 500 PKR poeng for å være kvalifisert og mer informasjon finner man ved vår PokerNews $5 000 WPT Dublin Brawl kampanjeside .

PokerromVanlig bonusPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Øk din bankroll før julaften 101

$500$800NOPN800 $10Last ned

$15 000 Carbon Poker League

$15 000 Carbon League er en pågående pokerliga som avsluttes med Big Final den 8. januar kl 18.00 GMT. De topp 30 spillerne som tjener seg flest ligapoeng i løpet av tiden ligaen varer, vil kvalifisere seg til finalen. Vinneren av finalen er sikret $2 250, mens topp 15 er garantert minst $100.

For mer informasjon, sjekk ut vår kampanjeside .

PokerromVanlig bonusPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Øk din bankroll før julaften 102

100 % til $600150 % til $750POKERNEWS$10Last ned

PartyPoker gratis $50 uten innskudd

PokerNews har den beste bonusen innen online poker. Den beste delen med det? Man trenger ikke å sette inn penger for å motta $50 gratis. Og det er ikke hver dag noen vil gi deg gratis penger. Alt man trenger å gjøre er å registrere se en konto hos PartyPoker og følg vår guide ved vår PartyPoker gratis $50 side og benytte seg av bonus koden NO50FREE .

Pokerrom PokerNews gratis bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Øk din bankroll før julaften 103

Gratis $50 NO50FREE IngenLast ned

PokerNews $15K Xmas Tournament

Poker770 og PokerNews har nok en gang kommet en fantastisk turnering hvor vi tilbyr våre lesere og spillere gode verdier og lett tjente penger. Som alle tuneringer PokerNews har hos Poker770, er denne juleturneringen garantert med overlegg og kan bli den mest verdifulle turneringen I hele 2011.Klikk for mer informasjon!

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Øk din bankroll før julaften 104

$2 000PKRNEWSNO$10Last ned

Online kvalifisering til Aussie Millions 2012

Hvis man vil spille seg til en $16 000 Aussie Millions pakke gjennom våre partnere, er det bare å velge i listen nedenfor, alle sidene kjører egen freerolls, lave innkjøpssatellitter og direkte satellitter fram til nyåret.

Foruten om de nevte partnere ovenfor, har også disse kvalifisering til Aussie Millions 2012:

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Øk din bankroll før julaften 105

$600STAR600$10Last ned
PokerromVanlig bonusPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Øk din bankroll før julaften 106

$1 250$2 000POKERNEWS$10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories