WSOP 2018

PokerNews Bankroll Boosters: Denne ukens guide

PokerNews Bankroll Boosters: Denne ukens guide 0001

Hvis du vil øke din bankroll før jul, da er PokerNews en av de beste sidene på nettet med eksklusive bonuser, freeroll turneringer og kampanjer. Vi har laget en guide slik at våre lesere skal enkelt finne fram til de beste kampanjer og bonuser i perioden fram til 18. desember.

Ved å klikke på linkene nedenfor finner man mer informasjon om den enkelte kampanje, og hvordan man enkelt kan øke sin bankroll i desember. Ved å registrere seg gjennom PokerNews er man kvalifisert til å delta i alle kampanjer som PokerNews har nå og i fremtiden. Pluss at man også får benytte seg av de beste innskuddsbonusene som er innen online poker.

PokerStars 10th Anniversary Sunday Million Freeroll

PokerStars sin 10 års Sunday Million finner sted 18. desember kl 19.30 GMT) og det er hele $2 000 000 til vinneren, mens den garanterte premiepotten er på hele $10 000 000 og gjør den til den største online poker turneringen i historien. Gjennom PokerNews kan våre spillere kvalifisere seg til denne gjennom en $2+$0,20 satellitt , som starter 16. desember kl 20.00 CET. Topp 5 vil vinne et sete til PokerStars $10 000 000 Sunday Million. Et ekstra sete blir delt ut til den spilleren som slår ut Team PokerStars Pro Pat Pezzin.

$4 000 PokerStars
PokerNews Nordic Poker Leauge

PokerNews Nordic Poker League hos PokerStars er en pågående turneringsliga som tilbyr mye penger i premie ved finaleturneringen 21. desember. Onsdag spilles den siste kvalifiseringsturneringen til finalen, hvor de beste 27 går videre til en $4 000 finale 21. desember. Selv om det er kun 1 turnering igjen til å spille til seg nok poeng for å komme blant de 27 beste, er det enda håp ved å benytte seg av et Wild Card som gir doble liga poeng. Bruker man dette er sjansen stor for at man kan ende blant de 27 beste.

Klikk for mer informasjon.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Denne ukens guide 101

$600STAR600$10Last ned

PokerNews $5 000 PKR WPT Dublin Brawl

For å øke sine vinnersjanser til å vinne en $5 000 EPT Dublin pakke, må alle spillere starte med å samle inn PKR poeng ved pokerbordene fram til 18. desember. Alle som kvalifiserer seg til vår eksklusive frerool turneringen, som blir spilt i et unikt format hvor antall PKR poeng avgjør spillernes startchips i turneringen. Spiller må spille inn minimum 500 PKR poeng for å være kvalifisert og mer informasjon finner man ved vår PokerNews $5,000 WPT Dublin Brawl kampanjeside .

PokerromVanlig bonusPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Denne ukens guide 102

$500$800NOPN800 $10Last ned

$15 000 Carbon Poker League

$15 000 Carbon League er en pågående pokerliga som avsluttes med Big Final den 8. januar kl 18.00 GMT. De topp 30 spillerne som tjener seg flest ligapoeng i løpet av tiden ligaen varer, vil kvalifisere seg til finalen. Vinneren av finalen er sikret $2 250, mens topp 15 er garantert minst $100.

For mer informasjon, sjekk ut vår kampanjeside .

PokerromVanlig bonusPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Denne ukens guide 103

100 % til $600150 % til $750POKERNEWS$10Last ned

PartyPoker gratis $50 uten innskudd

PokerNews har den beste bonusen innen online poker. Den beste delen med det? Man trenger ikke å sette inn penger for å motta $50 gratis. Og det er ikke hver dag noen vil gi deg gratis penger. Alt man trenger å gjøre er å registrere se en konto hos PartyPoker og følg vår guide ved vår PartyPoker gratis $50 side og benytte seg av bonus koden NO50FREE .

Pokerrom PokerNews gratis bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Denne ukens guide 104

Gratis $50 NO50FREE IngenLast ned

$10 000 Unibet Size Does Matter

$10,000 Unibet Size Does Matter kampanjen pågår fram til 15. desember hvor spillere kjemper om en plass i en unik freeroll turnering. Forskjellen mellom denne og andre kampanjer er at spillere starter freerollen med ulikt antall startchips. Dette skjer fordi at antall startchips til hver spiller er utregnet etter antall VIP poeng, som er tjent inn ved pokerbordene hos Unibet i kampanjeperioden.

Klikk her for mer informasjon.

PokerromPokerNews bonus Bonusinfo Min innskuddRegistrering

PokerNews Bankroll Boosters: Denne ukens guide 105

€1 000Infoside$10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories