888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews Bankroll Boosters: Denne ukens eksklusive gratis turneringer og kampanjer

  • Theodor JensenTheodor Jensen
PokerNews Bankroll Boosters: Denne ukens eksklusive gratis turneringer og kampanjer 0001

Leter du etter en måte til å øke din bankroll på i desember, da er PokerNews den beste plassen for eksklusive bonuser, freeroll turneringer og kampanjer. Vi har laget en guide til de aller beste kampanjene og bonuser i tiden 4-11. desember.

Hvis du vil legge mye penger til din bankroll, da mp du klikke på kampanjene nedenfor for mer informasjon. Og husk å registrere deg ved pokersidene gjennom PokerNews
og du blir da kvalifisert til å delta ved alle eksklusive kampanjer som tilbyr de beste registreringsbonuser som finnes.

PokerNews $15 000 Xmas Tournament

Poker770 og PokerNews har nå til jul laget en fantastisk turnering som tilbyr våre spillere gode verdier til en liten penge! Som PokerNews tidligere har gjort med turneringer hos Poker770, er Xmas turneringen en turnering som garantert vil har overlegg med både spillere og i premiepotten. klikk for mer info!

Husk at du også har tilgang til en 200 % opp til €1 400 i innskuddsbonus ved å bruke bonuskoden ”PKRNEWSNO” når du laster ned Poker770 gjennom PokerNews.

$4 000 PokerStars PokerNews Nordic League

Nordic PokerNews league er en pågående turneringsserie som tilbyr mye penger og verdier til spillerne. Ikke bare er det den siste turneringen som har mye penger i premiepotten, det er også tillagte premier til hver turnering. I den siste turneringen vil det være en bounty på Team PokerStars spilleren Theo Jørgensen. Klikk for mer info

PartyPoker gratis $50, ingen innskudd er på krevd

PokerNews har den beste bonusen innen online poker. Den beste delen? Du trenger ikke å sette inn penger for og $50 helt gratis! Alt du trenger å gjøre er registrere en ny Party Poker konto ved å følge vår guide ved vår gratis $50 hos PartyPoker side og husk å bruke bonuskoden NO50FREE.
Registrer hos PartyPoker her.

$15 000 Carbon Poker League

$15 000 Carbon Poker leauge er en pågående pokerliga som vil avsluttes med Big Final den 8. januar kl 18.00 GMT. De beste 30 spillerne med flest ligapoeng i løpet av pokerligaen vil kvalifisere seg til denne turneringen, vinneren vil motta $2 250 og de beste 15 spillere er garantert minst $100.

Klikk for mer informasjon og ikke glem vår 150 % opp til $750 i bonus ved bruk av bonuskoden ”POKERNEWS” ved registreringen hos Carbon Poker gjennom PokerNews.

$10 000 Unibet Size Does Matter kampanjen

Denne kampanjen finner sted nå og varer fram til 15. desember som har en ny måte på hvordan spillere kan kjempe om en plass i en freeroll turnering i et unikt format. Forskjellen på denne kampanjen og alle andre kampanjer er at i denne avgjør antall innspilte VIP poeng, størrelsen på antall startchips i finalen.

klikk her for mer info og husk ved registering hos Unibet Poker gjennom PokerNews gir deg en stor innskuddsbonus på €1 000.

Poker770 Battle Forum

Poker770 Battle Forum finner sted fra nå og fram til 5. mai, 2012[/B] og er den beste muligheten for spillere å vinne en 2012 World Series of Poker pakke. Det funger slik at spillere tjener seg leaderboard poeng ved å spille ved pengebord og Circus MTT hos Poker770 hvor topp 40 med flest poeng hver måned, vil gå videre til en live turnering som finner sted i mai 2012. Klikk her for mer informasjon

PokerStars 10 års feiring

PokerStars feirer 10 år og tilbyr mange store turneringer og kampanjer, inkludert er en $10 000 000 garantert premiepott ved Sunday Million 18. desember. Gå ikke glipp av all action og penger ved registrere deg hos PokerStars gjennom PokerNews og husk å benytte deg av markedsføringskoden "NORWEGIANPOKERNEWS" og bonuskoden "STAR600" og motta en 100 % opp til $600 bonus.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?