Jonathan Duhamel overfalt i sitt eget hjem

  • RedaksjonenRedaksjonen
Jonathan Duhamel overfalt i sitt eget hjem 0001

2010 World Series of Poker Main Event mester og Team PokerStars pro Jonathan Duhamel ble et offer for innbruddstyver ved sitt hjem på onsdag morgen. Flere kilder rapporterer at to bevæpnet personer tvang seg inn i hjemmet til Duhamel og angrep poker proffen før de stjal penger og verdisaker fra hans hjem utenfor Montreal.

Agenten til Duhamel fortalte til flere reportere av Duhamel var blitt oppskaket av innbruddet, men klarte å ringe 911 etter at tyvene dro fra åstedet. Duhamel ble behandlet ved sykehuset for noen mindre skader og ble utskrevet onsdag kveld.

På torsdag fortalte Duhamel sin agent Yves Bouchard til PokerNews at Duhamel sitt 2010 WSOP Main Event bracelet var blant verdisakene som ble stjålet, også flere €500 sedler og en sort Rolex med Duhamel sitt navn inngravert og datoen da han vant WSOP.

Duhamel møtte etterforskere på torsdag morgen, men fram til nå er det ingen som er blitt arrestert i forbindelse med innbruddet.

Les mer om saken ved PokerNews.com.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Jonathan Duhamel overfalt i sitt eget hjem 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

More Stories

Hva synes du?