Isildur1 er tilbake med $620 000 etter 12 timers spill

Isildur1 er tilbake med $620 000 etter 12 timers spill 0001

Etter 3 måneder med totalt fraværende fra sin sponsor PokerStars sin pokerklient kunne vi se Isildur1, eller Viktor Blom som gutten med gullbuksene egentlig heter. Blom var tilbake ved pokerbordene i tradisjonell still som endte opp i en maraton økt på 12 timer i strek. Under denne tiden spilt han 7000 hender ved 42 forskjellige økter/bord der mesteparten skjedde ved $100/200 Pot Limit Omaha.

Alle motstandere som han møte under disse 42 øktene kjørte han over og tok fra dem enorme beløp. Spilleren som fikk kjenne Isildur1 pisken var "VietRussian", som etter ryktene skal være Tom ”durrrr” Dwan, Isildur1 sin erkerival fra Full Til Poker. Andre som donerte penger til svensken var blant andre Phil ”MrSweets28” Galnfond, Fake Love888 og Terken ifølge HighStakesdb.com

Med en fortjeneste på $620 000 endte han totalt på en pluss på $500 000 på 12 timer og er totalt opp en million hos PokerStars i 2011. Det har gått rykter at PokerStars og Isildur1 kommer til og hver sine veier når kontrakten går ut, noe som tiden vil vise seg om det stemmer eller ikke. Ligger det noe sannhet bakom rykte, så står flere pokerrom i kø for å skaffe seg Isildur1 i dere pokerstall, selv om det kommer til å koste mye penger for å få han til å spille under deres pokerrom.

Hvorvidt det er "durrrr" som skjuler seg bak nicket VietRussian finnes det ikke noen bevis for, men spillestil og multi-tabling over lengre perioder ser ut til å være kjennetegn som Tom "durrrr" Dwan hadde ved Full Tilt.

HIighstakesdb.com har mer om dette.

Vil du se Isildur1 i aksjon, åpne en konto hos PokerStars og glem ikke å benytte deg av vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS. Med denne kontoen og bare $2,20 i innkjøp til sammen med et passord kan du spille i vår 10 millioners satellitt hvor ses billetter til en verdi på $215 kommer til å deles ut til neste Sunday Million hos PokerStars, en $10 000 000 garantert turnering hvor førstepremien er på $2 000 000.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Isildur1 er tilbake med 0 000 etter 12 timers spill 101

$600STAR600$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories