WSOP 2018

Groupe Bernard Tapie søker om spillelisens og overtar verdier fra Full Tilt Poker

Groupe Bernard Tapie søker om spillelisens og overtar verdier fra Full Tilt Poker 0001

I følge en rapport fra Subject:Poker er en avtale mellom Full Tilt Poker og den franske investorgruppen Groupe Bernard Tapie blitt inngått for kjøp av pokersiden. Kilder forteller til Subject:Poker at en avtale er på plass som gjør det mulig å overføre verdier fra Full Tilt Poker til Groupe Bernad Tapie.

Rapporten kommer en måned etter at Department of Justice og Groupe Bernard Tapie kom til en enighet som gav GBT muligheten til å kjøpe de beslaglagte verdiene hos FTP fra DOJ for $80 millioner. Som en del av avtalen skal GBT tilbakebetale ikke-amerikanske spillere som eier til sammen ca $150 millioner, DOJ skal stå for utbetalingen til de amerikanske spillerne som også har til sammen $150 millioner hos Full Tilt Poker, dette i følge kilden.

Kilden forteller til Subject:Poker at Full Tilt Poker siden aksjeeiere gjordet en avstemning om salg av aksjene til GBT, hvor majoriteten stemte for. To tredjedeler av aksjonærene trengte å stemme for et salg som var den eneste og kanskje vanskeligste utfordringen til et salg skulle bli godkjent.

Neste steget i prosessen er beslagene som er gjort hos Full Tilt Poker av DOJ. Groupe Bernard Tapie vil kjøpe verdiene og innholdet av DOJ.

PokerNews tok kontakt med advokatene til Groupe Bernard Tapie og Full Tilt Poker på torsdag, men begge avslo henvendelsen om å komme med en kommentar på saken.

I andre nyheter som er relatert til Groupe Bernard Tapie, har den spanske nyhetssiden Poker-Red på torsdag rapportert at det franske investeringsselskapet har søkt om en spansk online gaming lisens før det nye og regulerte markedet åpner i 2012. Poker-Red rapporterer at hele 61 selskaper har søkt om en spillelisens i Spania som vil ligne på spillemarkedet i Italia, Frankrike og Belgia.

En offisiell liste over søker er ikke blitt utgitt, men flere operatører har vist sin interesse før fristen gikk ut på onsdag, inkludert PokerStars. PokerStars, bwin.party, 888 og Ladbrokes. Groupe Bernard Tapie trenger å tilbakebetale alle Full Tilt Poker spillere fra Spania før en ny oppstart av siden skjer, dette i følge en rapport fra Poker-Red.

Følg PokerNews videre i sagaen om Full Tilt Poker og oppkjøpet fra GBT og utviklingen videre.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories