WSOP 2018

EPT Praha dag 1a: Beslan leder, Lars Vik er videre

Chris Moorman

2011 PokerStars.com European Poker Tour[ er nå i full gang i den Tsjekkiske hovedstaten Praha og startet med dag 1a på mandag.

Dette var den første av 2 dag 1 dager og 234 håpefulle spillere stilte til start. 140 spillere kom seg videre til dag 2, deriblant 1 nordmann. Lars Vik vil starte dag 2 med 83 500 chips. Leder gjør Vedzizhev Beslan med 132 200 chips.

Blant den som stilte til start var Team PokerStars' Toni Judet, Pat Pezzin, Fatima Moreira de Melo, Rino Mathis, Theo Jorgensen, Richard Toth, Marcin Horecki, Martin Staszko og Michael Keiner. Av disse klarte ikke Judet og Horecki seg videre til dag 2.

Av andre kjente spillere som stilte var Steve O'Dwyer, James Akenhead, Mike Watson, Chris Moorman, Eoghan O'Dea og Michael Benvenuti. Alle kom seg videre til dag 2 på onsdag. Det største navnet ved dag 1a var uten tvil, "The Great Dane," Gus Hansen kom entrende inn i lokalet med en banan og en bibel. Hansen satt for det meste å leste sin bok og endte opp med 52 600 chips etter endt dag.

Det ser ut til at det totalt vil bli ca 600 deltagere. Dagens deltagere oversteg fjorårets dag 1a og dag 1b vil også gjøre det. I dag starter dag 1b kl 12:00 CET og Team PokerStars spilleren Johnny Lodden er en av de norske som starter.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

EPT Praha dag 1a: Beslan leder, Lars Vik er videre 101

$600STAR600$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories