WSOP 2018

Dokumentarfilm om November Niner Sam Holden

Dokumentarfilm om November Niner Sam Holden 0001

2011 November Niner og Team 888poker ambassadør Sam Holden er den siste ut av proffene som er med i en dokumentarserie om sin WSOP Main Event deltagelse. 888 annonserte at de sammen med Spade Social for å lage en dokumentar om Holden sine forberedelser til November Nine og hva som er Holden sine planer for 2012.

Dokumentaren gir et innblikk i utdannelsen til Holden og hvordan denne unge og høyt utdannet pokerspilleren har endret sitt pokerspill. Holden gikk uteksamenerte fra University of Kent før han seriøst startet med poker i 2009.

Denne 30 minutters dokumentaren vil bli sendt på Sky 231 i England og over 20 satellitt kanaler i januar 2012.
Her er en forhåndsvisning av dokumentaren:

Les pressemeldingen hos Sacramento Bee.

PokerromPokerNews bonusBonuslinkGratis dollarRegistrering

Dokumentarfilm om November Niner Sam Holden 101

$888Bruk link$8Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories