WSOP 2018

Delta i verdensrekordforsøk i dag hos PokerStars

Delta i verdensrekordforsøk i dag hos PokerStars 0001

Ny verdensrekordturnering

I dag kan du være med på å skrive pokerhistorie idet PokerStars sikter mot å bryte sin egen Guinness verdensrekord for største pokerturnering noensinne avholdt! Det koster bare $1 å være med, og med en garantert førstepremie på $50 000 får du mye verdi i tillegg til muligheten til å være med på noe helt spesielt. Rekordforsøket vil bedømmes av Guinness World Records, og listes på deres oversikt over "verdens beste".

Her er alt du trenger å vite om verdensrekordturneringen i forbindelse med 10-årsjubileet:

  • Dato: 4. desember
  • Tidspunkt: 12:30 ET (18:30 CET)
  • Innkjøp: $1
  • Garantert premiepott: $250,000
  • Toppremie: Vinn $50 000 i førstepremie!

For å registrere deg i denne spesialturneringen åpner du PokerStars-klienten og klikker på eventer > 10th anniversary > Alle. For å finne den enda raskere kan du skriver "record" inn i turneringsfilteret.

PokerStars er allerede innehaver av verdensrekorden, med det skulle bare mangle at vi feirer 10-årsjubileet med et nytt mål om å mønstre 150 000 spillere! Gå ikke glipp av muligheten til å spille sammen med Team Pro og tusenvis av andre spillere i tidenes største pokerturnering!

World Record Tournament 10th Anniversary

Verdens største pokerside har satt standarden ved å knuse rekorder siden 2001. En av de største bragdene kom imidlertid i 2010 da utrolige 149 196 spillere tok del i en og samme turnering, og satte en verdensrekord som står den dag i dag. Men nå er det tid for å sikte enda høyere, og du kan hjelpe oss å skrive historie nok en gang for en buy-in på kun $1.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Delta i verdensrekordforsøk i dag hos PokerStars 101

$600STAR600$10Last ned

Info er hentet fra Pokerstars.com/no

Hva synes du?

More Stories

Other Stories