WSOP 2018

Absolute Poker medgrunnlegger innrømmer straffeskyld

Absolute Poker medgrunnlegger innrømmer straffeskyld 0001

20. desember meddelte Associated Press at Brent Beckley, som er medgrunnlegger av Absolute Poker, erkjente straffeskyld på anklagene som inneholdt banksvindel og pengesvindel. i forbindelse med avsløringene rundt Black Friday.

I retten ved U.S. District Court in Manhattan, Beckley, 31, innrømmet han at han bevist brøt loven når Absolute Poker opprette bankkontoer i USA for å skjule penger som stammet fra gambling, og brøt loven fra 2006 fram til april i år.

Beckley fortalte til dommer Ronald Ellis at han viste at det var ulovlig å svindle banker med å feilinformere dem. Beckley ansatte Ira Rubin til å skjule innskudd og utbetalinger for de amerikanske myndigheter gjennom flere dekk selskaper.

Beckley aksepterte en innrømmelse avtale som vil sende han i fengsel i 2-2,5 år, noe som kan være det lureste han har gjort på lenge, en normal fengselsdom i dette tilfelle er på 30 år. Beckley starter soningen 19. april 2012.
Advokaten til Rubin fortalte reportere at hans klient er nær en løsning ved sin egen innrømmelse avtale.

Tirsdag lanserte U.S. Department of Justice en pressemelding vedrørende Beckley sin innrømmelse.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories