WSOP 2018

Ukentlig pokernyheter - 7. Nov: Razzia mot pokerlag i Drammen, Pius Heinz leder WSOP Main Event og mer

The Weekly Turbo

Les mer om Politirazzia mot et pokerlag i Drammen, Pius Heinz leder WSOP Main Event, Spillavhengighet-Norge raser mot sendingen av "Norske Ess" på tv-kanalen MAX og mer!

Lurte pokerspillere for millioner ved bruk av en Trojan

En angivelig online pokerskandale fikk sin oppmerksomhet ved flere pokerforum etter flere rykter nådde disse på mandagen spiller fra Østerrike og en fra Sveits oppdager i forrige uke at de hadde blitt jukset av en tysk spiller som er bosatt i London, som angivelig skal ha klart å installere en Trojan på deres pc’er. Trojaner gjordet at han kunne se kortene til disse når han spilte mot dem.

I en rapport fra den tyske siden Hochgepokert.com indikeres det at det er Maximilian Ashkar som står bak dette. Ashkar er en kjent high stakes spiller på nettet med nicket "mexx86." Hochgepokert rapporterer at Ashkar har lurt de nevnte spillerne for minst €350 000, og at antall spillere som er blitt lurt er over 20 stk.

Poker pro Bernhard Braumandl skrev på TwoPlusTwo på mandag at den angivelige jukseren har "scammed our house for 100k+ alone, all together he made at least 2 million probably a lot more." Braumandl mener at en Trojan ble installert ved bruk av en USB stick og at det tok bare noen sekunder å installere denne.
Braumandl nevner også at Ashkar har forsøk å bli venner med kjente pokerspillere via Facebook for å kunne jakte på nye offer, og sier videre: had attempted to befriend every well-known poker player on Facebook to target potential scams. "If he ever was near your laptop/pc since February this year there's a high chance he scammed you as well."

Mer informasjon om dette finner man ved Hochgepokert.com. Vi anbefaler Google translate, hvis ikke din tysk er utmerket.

Razzia mot en pokerklubb i Drammen.

Det er ikke bare i Bodø hvor pokeren har lagd overskrifter og sløsing av Politi resurser.

I helgen aksjonerte Politiet i Buskerud mot et pokerlag i sentrum av Drammen.

Ifølge Dagbladet ble en 30 årt gammel mann tatt inn til avhør og ifølge lovbestemmelsen om pokerspill er fra 1902. I straffelovens paragraf § 298 står det at «Den, som gjør sig en Næringsvei av Lykkespil, som ikke ved særskilt Lov er tillatt, eller av at forlede dertil, straffes med Fængsel inntil 1 Aar».

Les hele saken hos Dagbladet

PokerStars feirer 10 år med en $10 million Sunday Million

Ukentlig pokernyheter - 7. Nov: Razzia mot pokerlag i Drammen, Pius Heinz leder WSOP Main... 101

PokerStars som feirer 10 år i neste måned har startet markeringen med denne milepælen ved å holde den største Sunday Million noensinne. Den 18. desember blir deres ukentlige flaggskip ha en garantert premiepott på $10 000 000 med innkjøp på $215. Vinneren kan med glede spandere ekstra julegaver i år, da førstepremien er på svimlende $2 000 000 eller 11,2 millioner NOK.
PokerStars vil også gi bort over 100 pakker til PokerStars Caribbean Adventure, som finner sted fra 5 -14. januar 2012 ved Paradise Island, Bahamas.

Team PokerStars spilleren Daniel Negreanu uttalte følgene da feiringen ble offentliggjort:
"Amazing that it’s been 10 years! I'm very proud of my association with PokerStars, and this December's 10th Anniversary Celebration is going to be a doozy!”.
“There will be tons of cash prizes for bankrolls of all sizes, plus giveaways and a $10 million Sunday Million event.”

Les mer om PokerStars sin 10 års feiring!

WSOP Main Event. 3 spiller igjen.

Ukentlig pokernyheter - 7. Nov: Razzia mot pokerlag i Drammen, Pius Heinz leder WSOP Main... 102

Pius Heinz, som før WSOP 2011 Main Event finalen undertegnet en avtale med PokerStars, leder foran Ben Lamb og Martin Staszko etter at 9 spillere er blitt til 3 stk.

Les hele hendelsesforløpet ved vår Live Update fra WSOP Main Event ved vår Live Update side fra WSOP Main Event 2011.

Groupe Bernard Tapie inngår avtale med U.S. Department of Justice om oppkjøp av Full Tilt Poker

Ifølge rapporter fra Subject:Poker har Groupe Bernard Tapie - GBT og U.S. Department of Justice - DOJ kommet til en enighet som kan bety tilbakebetaling til spillere hos Full Tilt Poker.
Avtalen gjør at GBT kan fortsette sin ervervelse av Full Tilt Poker, og er under godkjenning fra aksjeeierne til FTP. Skulle aksjeeierne godkjenne et salg av Full Tilt Poker, vil avtalen med DOJ bety en utbetaling til spillere verden over.

Les hele saken

Raser mot "Norske Ess" sendingene på MAX

Bilde: Dagbladet/Manuel Kovsca
Bilde: Dagbladet/Manuel Kovsca

PokerStars sin realitysatsning "Norske Ess" har fått en hard medfart av Spillavhengighet-Norge, da det ble kjent at TV kanalen MAX skal sende denne serien fra 24. november.

Ifølge en sak som Dagbladet skrev på lørdag, hevder Spillavhengighet-Norge at det er kynisk og råttent at kanalen velger å sende dette programmet.

Les hele saken hos Dagbladet.

Groupe Bernard Tapie Strikes Deal with DOJ

According to a report Tuesday by Subject:Poker, Groupe Bernard Tapie and the U.S. Department of Justice have come to an agreement that could allow for repayment of players at Full Tilt Poker.

The deal, which would allow GBT to continue its acquisition of Full Tilt Poker, is subject to approval by the shareholders of FTP. If the shareholders agree to the sale of the company, the deal with the DOJ will provide for payment of all players worldwide.

According to sources, Tiltware CEO Ray Bitar sent an email to shareholders breaking down the agreement and the next steps needed to complete the acquisition with Groupe Bernard Tapie.

To read the full e-mail from Bitar, check out the story posted at PokerNews.com.

Amerikanske spillere bruker VPN klient hos PokerStars - Flere kontoer er blitt stengte

I april ble PokerStars nektet av U.S. Department of Justicetil å ha amerikanske spillere ved sin pokerklient som spilte om ekte penger. Denne avgjørelsen har gjort at mange amerikanere har flyttet ut av USA for å kunne fortsette sin online spilling. Men det er spillere som ignorerer pokersiden sine betingelser og har spilt ved siden fra deres hjem i USA.

Ifølge PokerStars VIP Manager Steve Day har flere pokerspillere i USA logget seg på klienten og spilt cashbord ved å bruke Virtual Private Network (VPN), en metode som gjør at spillerne får en ikke amerikansk IP adresse, Day deltok i forrige ukes TwoPlusTwo Pokercast og fortalte at noen spillere har unngått å bli oppdaget av PokerStars, mens andre har fått deres spillekonto stengt og pengene har blitt suspendert.

Day sier at PokerStars nekter bruk av VPN nettverk, men han er ikke sikker på hva den ultimate straffen eller konsekvensene blir for dem som blir oppdaget.

"We're not really sure what will happen (to the suspended accounts) yet,” sier Day. “The accounts get frozen, and then we wait for guidance from the independent moderator who was appointed by the Department of Justice as to what to do with the funds in these accounts and the ability to play in the future.”

Ved PokerStars sine betingelser og vilkår står det klart at spill om penger fra USA er forbudt. Det står: "Players who attempt to play for real money from inside the US with the aid of VPNs or other technical workarounds will lose their playing privileges and/or funds in their account."

Day gjentok et eksempel på en spiller som prøvde og klare Supernova Elite status og ble fortalt at det var trygt å spille gjennom en VOP klient, Spilleren har nå fått sin konto stengt og nå er spørsmålet på hva som skjer med pengene.

“Tell all your friends — it’s a mistake to try to do this,” sier Day. “Many people are getting caught, and the consequences are severe. We have to enforce the rules.”

Hør hele intervjuet ved TwoPlusTwo.

MGM and Boyd Gaming Stike Deal with Bwin.Party for Online Poker Venture

On Monday, MarketWatch announced that MGM Resorts International and Boyd Gaming joined forces with Bwin.Party to create a new company in anticipation of legalized online gambling in the U.S. The joint venture marks the latest in a long line of companies looking to join the race for a share of the online gambling market in the States.

MGM Chief Executive Jim Murren says that if online poker eventually becomes legalized in the U.S., MGM would be “very interested” in using Bwin’s software to develop sites for their properties.

“We know there are millions of U.S. citizens risking billions of dollars at unregulated, illegal sites,” Murren told MarketWatch. “And there is no way to enforce good behavior, and that has to change.”

Get more on the story here at PokerNews.com.

Follow PokerNews on Twitter for up-to-the-minute news.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories