WSOP 2018

Start å bygge din startstack til $10 000 Unibet Size Does Matter

Unibet, Size Does Matter

Hvordan vil en del av $10 000 like før jul hjelpe til med juleforberedelsene? De kommer sikkert godt med, så hvorfor ikke laste ned Unibet Poker og delta i en utrolig Unibet Size Does Matter kampanje !

Denne kampanjen finner sted fram til 15. desember og den har ny variant hvor spillere kan vinne et sete til en freeroll med et unikt format. Forskjellen mellom denne og andre freeroll turneringer er formatet den skal spilles i.

Startchipsene til hver spiller avhenger av hvor mange VIP poeng som innspilt i kampanjeperioden, jo flere poeng, jo flere startchips starter man freeroll turneringen med. Og her betyr størrelsen noe!

Size Does Matter

$10 000 freeroll turneringen spilles den 18. desember kl 18.00 GMT og hver deltager sin startchips blir avgjort på hvor man VIP poeng som er inntjent i den nevnte kampanjeperiode. Her bestemmer man selv sine egen startchips og jo flere chips man har, desto større fordeler har man.

Hvordan chips blir fordelt
Hver spiller blir belønnet med en startstack på 100 chips for 100 VIP poeng som er inntjent under kampanjeperioden. Spillere kan tjene seg maksimalt 3 000 startchips. For å kunne kvalifisere seg til freeroll turneringen trenger en spiller å spille til seg minimum 100 VIP poeng = 100 chips, for å få tildelt et sete ved turneringen.

Se nedenfor et eksempel på hvor mange chips man får ved starten av turneringen, avhengig av antall VIP poeng som er blitt innspilt.

Size Does Matter Final Startchips

  • 100-199 VIP poeng: 100-Startchips.
  • 200-299 VIP poeng: 200-Startchips.
  • 300-399 VIP poeng: 300-Startchips.
  • 400-499 VIP poeng: 400-Startchips.
  • 500-599 VIP poeng: 500-Startchips
  • Tabellen fortsetter videre til det er oppnådd…
  • 3000+ VIP poeng: 3 000-Startchips!

Denne spesielle freerollen vil bli spilt som deep stack turnering og spillere har god tid til å spille inn meste mulig VIP poeng, og samtidig teste sine poker skills!

Den store premiepotten på $10 000 ved freerollen er det alle spillere kjemper om, hvor 20 % av spillerne vil kunne vinne sin del av premiepotten. Dette er takket være PokerNews sitt gode samarbeid med Unibet.

For mer informasjon sjekk ut vår Unibet Size Does Matter kampanjesiden

Hvis man deltar i denne fantastiske Size Does Matter kampanjen og man ikke har en Unibet Poker konto, bare husk at gjennom PokerNews får man en €1 000 bonus på uansett innskudd størrelse takket være PokerNews.

Les mer om PokerNews sin unike €1 000 bonus her.

Dersom det oppleves noen problemer med denne eller andre kampanjer hos oss, vennligst ta kontakt via vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories