WSOP 2018

PokerStars er 10 år, delta i feiring nå!

PokerStars feirer 10 år

Last ned PokerStars kun en gang i ditt liv og være med å spille om en premiepott på $10 000 000!

Det er snart 10 år siden PokerStars åpnet sin pokerklient til pokerspillere over hele verden, og de planlegger en feiring som ingen har sett tidligere. Millioner av dollar og ekstra store verdier ved turneringer skal deles ut i de neste ukene.

Feiring av 10 år med online poker
For å feire deres 10 års markering, tilbyr PokerStars veldig mange kampanjer og enda flere blir lansert i ukene som kommer. Til nå er det $10 millioner garantert ved en Sunday Million, mens 100 pakker til PokerStars Caribbean Adventure er i gang.

10 år med Sunday Million
Dette blir den største Sunday Million noensinne med hele $10 000 000 i den garanterte premiepotten.
Noen spillere tror sikkert at innkjøpet blir økt betraktelig, men innkjøpet forblir på $215 slik som det har vært i 10 år. Den første Sunday Million ble spilt den 5. mars i 2006 og siden da blitt en ukentlig turnering som alle pokerspillere vil vinne. Sørg for å sette av 18. og 19. desember til feiringen 10th Anniversary $10 Million Sunday Million og kan endre livet ditt totalt med $ 2 000 000 i første premie!

  • Dato: 18. desember
  • Klokken : 14:30 ET
  • Innkjøp: $215
  • Garantert premiepott: $10 000 000
  • Førstepremie: $2 000 000 garantert til vinneren

Det vil være hundrevis av satellitter i dagene før $10 Million Sunday Million,
så sjekk pokerklienten og du kan gjøre om $1 til $2 millioner!

10 års feiring med PCA pakker
I løpet av årene har PokerStars etablert seg til å bli den største og mest populære pokersiden i verden, men også den pokersiden som har de største live turneringene også. En av deres mest populære live turneringer hvert år er PokerStars Caribbean Adventure, og med 10 års feiringen vil PokerStars gi bort 100 PCA pakker.

Hver pakke er verdt $15 000 og inkluderer innkjøpet på $10 000 til Main Event, opphold ved luksus hotell og andre utgifter. Det beste med disse pakkene til PCA kan vinnes helt gratis. PokerStars har free-to-play satellitter hvert 10. minutt hvor dem 10 beste i hver satellitt vil vinne et sete ved PCA ukentlige finaler. Spillere kan også spille FPP satellitter og billige innskjøpsatellitter for å vinne sin PCA pakke. De ukentlige finalene spilles hver søndag fra 13. november til 11. desember hvor de også tilbyr pengepremier til de beste 1 000 spillerne.

PokerStars tilbyr en gratis billett til PCA weekly final til spillere som gjør et innskudd. For dem som setter inn penger for første gang må benytte seg av bonuskoden ”FIRSTPCA”, mens nåværende spillerne må bruke bonuskoden ”PCA100” på sitt neste innskudd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories