PokerStars APPT Macau dag 2: Ivey ute, Nathaniel Seet leder

PokerStars APPT Macau dag 2: Ivey ute, Nathaniel Seet leder 0001

Dag 2 av 2011 PokerStars Asia Pacific Poker Tour Macau Main Event ble spilt ferdig på fredag. 304 spillere returnerte til sine plasser og ved slutten av dagen var det bare 100 spillere som satt igjen med chips. Nathaniel Seet avsluttet som chip leder med 774 500 chips.

Spilleren som har fått mest oppmerksomhet under APPT Maccau var Phil Ivey, ved dag 2 fulgte alt av mediefolk og spillere med på verdensbeste pokerspiller i sitt “comeback”. Ivey startet dagen med 50 000 chips og fikk ikke spillet sitt til å sitte. Ivey var oppe i 70 000 chips før ting begynte å gå gale veien. Chipsene minket og minket utover dagen før han røk ut ved det siste nivået for dagen.

Ved Ivey sin nest siste han ble kast fram til Ivey i lille blind og han limpet inn i blindende 1 500/3 000/300. Spilleren i store blind høynet all-in og satte press på Ivey, dersom han valgte å syne. Ivey kastet handen og satte igjen med 19 000.

I den neste handen ble det kast fram til Darren Judges i cutoff sete. Han høynet til 7 000. Ivey svarte med en all-in for 18 700 chips fra knappen og blindende kastes seg. Judges synte med {A-Diamonds}{j-Clubs}, Ivey satt med {k-Clubs}{9-Hearts}. Bordet viste {6-Diamonds}{6-Clubs}{5-Diamonds}{10-Diamonds}{8-Diamonds} og Ivey sitt comeback var over for denne gang.

Foruten om Ivey var det flere kjente spillere som ikke kom seg videre til dag 3, Team PokerStars proffene Alex Kravchenko, Vivian Im, Bryan Huang og Raymond Wu. Team Online's Mickey Petersen ble også eliminert, hvor kun Nacho Barbero er igjen av Team Pokerstars spillerne som deltok. Videre til dag 3 er blant andre David Steicke, Jeff Rossiter, Andrew Scott og Terrence Chan. Johnny Chan er også videre.

Dag 3 starter lørdag kl 09.00 GMT ved PokerStars Macau. PokerNews følger dag 3 fra start til slutt og ved vår live oppdateringsblogg følger du selvsagt alt som skjer I Maccau!

Vinn en GRATIS reise til PCA på Bahamas!

PokerStars APPT Macau dag 2: Ivey ute, Nathaniel Seet leder 101

Fryser du, og er lei av all snøen? PokerStars gir deg sjansen til å komme deg vekk fra det hele med eksklusive norske PCA-turneringer. Spill hvilken som helst av våre trinnvise Sit & Go-kvalifiseringer som går nå for en sjanse til å komme til finalen 11. desember. Dette er stedet hvor du kan konkurrere om å vinne en premiepakke verdt $15 780 til PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 2012 på Bahamas!

Og mere til, du kan til og med vinne din PCA-pakke gratis med den eksklusive Depositor Freeroll’en! Alt du trenger å gjøre er å fylle på kontoen din. Ikke gå glipp av sjansen til å bytte ut grå, mørke dager med solskinn på Bahamas i januar. Kvalifiser deg nå!

Hvordan spille kvalifiseringer for den norske PCA-turneringen

Trinnvise Sit & Go’s

Det vil være trinnvise Sit & Go -kvalifiseringer på nett 21. november -10. desember, hvor hver enkelt vil gi et sete til neste nivå. Kom deg til Trinn 4, og du spiller om et sete i den norske PCA-finalen. Ikke glem at du også kan hoppe over de lavere nivåene ved å kjøpe deg inn til hvilket som helst nivå når som helst, inkludert selve finalen. Buy-ins for hvert nivå er som følger.

Nivå Buy-in

  1. $0,50
  2. $2,20
  3. $9
  4. $38

Finalen vil finne sted klokken 20.00 CET 11. desember, med en direkte buy-in på $172. Turneringen vil tildele en 2012 PCA-pakke per $15 780 i premiepotten, pluss en pakke i tillegg.

MERK: Finalebillettene kan kun brukes i den norske PCA-finalen. Dersom du har vunnet eller kjøpt en billett, men ikke deltar i finalen, vil billetten bli verdiløs. Billetter kan ikke selges, byttes, overdras eller veksles.

Informasjonen er hentet fra PokerStars.com

Hva synes du?

More Stories

Other Stories