PokerStars APPT Macau dag 1b: Bryan Huang vant flest chips

Bryan Huang

Dag 1b av 2011 PokerStars Asia Pacific Poker Tour Macau Main Event ble spilt ferdig på torsdag. Det ble en spennende dag med pokerspilling på de 306 spillerne som møtte opp. Etter åtte nivåer kunne Sha Jun fra Kina samle sammen sine 169 400 chips som chipleder fra dag 1b.

Det ble ikke like spektakulært som det ble ved dag 1a, da Phil Ivey entret turneringen, men det manglet ikke på store navn blant deltageren. WSOP vinneren (10 stk) Johnny Chan entret dag 1b med spillere som Team PokerStars Pros Nacho Barbero, Celina Lin, Bryan Huang, Vivian Im, Maxim Lykov, og PokerStars Team Online, Randy Lew.

Av disee var det kun Lin og Lykov som ikke kom seg videre til dag 2, PokerStars og vil være representert med mange spillere på fredag. Huan starter dag 2 som en av chipleder med hele 154 000. Huang bygde opp sine chips utover dagen, men det var mange store hender som økte chipsene til Huang, blant annet denne som kom mot slutten av dagen.

Team PokerNews kom til bordet da bordet viste {6-Clubs}{10-Diamonds}{10-Clubs}{9-Clubs}{4-Hearts}. Og ved dette tidspunktet bød Huang 9 075 – litt over halvpott. Motstanderen gikk i tenkeboksen før synet ble gjort. Huang viste opp {a-Clubs}{10-Clubs}, noe som fikk kortene til motstanderen til ikke å bli vist opp, i ren skuffelse.

Kombinert med dag 1a+b var det 575 spillere som deltok, noe som er rekord for APPT i Maccau. Den forrige APPT Maccau som kunne skilte med nesten like mange deltagere var i 2008, da Eddy Sabat vant over 538 spillere.

Av de575 startende vil 304 spillere returnere til dag 2 og vil spille om sin del av premiepotten som er på HKD$15 552 600. Av premiepotten utgjør førsteplassen HKD$3 772 000 noe som tilsvarer USD$500 000.
Av spillere som returnerer til dag 2 er Jeff Rossiter, Phil Willcocks, Terrence Chan og 2010 APPT champion, Victorino Torres.

Dag 2 starter fredag kl 12 00 CST og Team PokerNews er på plass for å gi våre lesere verden over alt av flopper, bilder, videoer og kommentarer fra APPT Maccau. Følg vår live blogg for oppdateringene.

Vinn en GRATIS reise til PCA på Bahamas!

PokerStars APPT Macau dag 1b: Bryan Huang vant flest chips 101

Fryser du, og er lei av all snøen? PokerStars gir deg sjansen til å komme deg vekk fra det hele med eksklusive norske PCA-turneringer. Spill hvilken som helst av våre trinnvise Sit & Go-kvalifiseringer som går nå for en sjanse til å komme til finalen 11. desember. Dette er stedet hvor du kan konkurrere om å vinne en premiepakke verdt $15 780 til PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 2012 på Bahamas!

Og mere til, du kan til og med vinne din PCA-pakke gratis med den eksklusive Depositor Freeroll’en! Alt du trenger å gjøre er å fylle på kontoen din. Ikke gå glipp av sjansen til å bytte ut grå, mørke dager med solskinn på Bahamas i januar. Kvalifiser deg nå!

Hvordan spille kvalifiseringer for den norske PCA-turneringen

Trinnvise Sit & Go’s

Det vil være trinnvise Sit & Go -kvalifiseringer på nett 21. november -10. desember, hvor hver enkelt vil gi et sete til neste nivå. Kom deg til Trinn 4, og du spiller om et sete i den norske PCA-finalen. Ikke glem at du også kan hoppe over de lavere nivåene ved å kjøpe deg inn til hvilket som helst nivå når som helst, inkludert selve finalen. Buy-ins for hvert nivå er som følger.

Nivå Buy-in

  1. $0,50
  2. $2,20
  3. $9
  4. $38

Finalen vil finne sted klokken 20.00 CET 11. desember, med en direkte buy-in på $172. Turneringen vil tildele en 2012 PCA-pakke per $15 780 i premiepotten, pluss en pakke i tillegg.

MERK: Finalebillettene kan kun brukes i den norske PCA-finalen. Dersom du har vunnet eller kjøpt en billett, men ikke deltar i finalen, vil billetten bli verdiløs. Billetter kan ikke selges, byttes, overdras eller veksles.

Informasjonen er hentet fra PokerStars.com

Hva synes du?

More Stories

Other Stories