888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars APPT Macau dag 1a: Phil Ivey er tilbake

PokerStars Macau

Den første dagen ved 2011 PokerStars Asia Pacific Poker Tour Macau Main Event ble avsluttet på onsdag. Åtte 60 minutters nivåer ble gjennomført ved dag 1a og totalt 269 spillere stilte til start. Chipleder etter dag 1a er Shih-Chieh Su med 171 800 i chips.

En mann overskygget alt av hendelser ved dag 1, Phil Ivey returnerte tilbake til sin første live turnering siden Black Friday i april, dagene før turneringen startet verserte det rykter at Ivey var i Maccau. Ryktene ble bekreftet da Mr.
Ivey dukket opp litt ut i det andre nivået av APPT Main Event onsdag.

Ivey var veldig rolig i snakketøyet sitt gjennom hele dagen, mens han bygde sine chips opp til 95 000 ved et punkt og avsluttet dag 1a med 51 000 chips

Av andre kjente spillere som dukket opp til dag 1a var Grant Levy, Julian Powell, David Steicke, Jackson Zheng og Team PokerStars Pros Raymond Wu, Alex Kravchenko og Mickey Petersen. Hvor alle kom seg greit videre til dag 2.

Mark Vos, Emanuel "Curly" Seal, Andrew Hinrichsen, Jonathan Karamalikis, Michael Pedley og Ori Miller var noen av spillerne som ikke klarte seg videre.

For all action, flopper, bilder, chipcount og videoer fra dag 1a kan du lese og se ved vår APPT Maccau blogg side.

Dag 1b startet natt til torsdag og 300 spiller hadde funnet veien til Grand Lisboa og PokerStars Macau. Dag 1b følger du direkte ved vår Live rapporteringsside fra APPT Maccau Main Event.

Vinn en GRATIS reise til PCA på Bahamas!

PokerStars APPT Macau dag 1a: Phil Ivey er tilbake 101

Fryser du, og er lei av all snøen? PokerStars gir deg sjansen til å komme deg vekk fra det hele med eksklusive norske PCA-turneringer. Spill hvilken som helst av våre trinnvise Sit & Go-kvalifiseringer som går nå for en sjanse til å komme til finalen 11. desember. Dette er stedet hvor du kan konkurrere om å vinne en premiepakke verdt $15 780 til PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 2012 på Bahamas!

Og mere til, du kan til og med vinne din PCA-pakke gratis med den eksklusive Depositor Freeroll’en! Alt du trenger å gjøre er å fylle på kontoen din. Ikke gå glipp av sjansen til å bytte ut grå, mørke dager med solskinn på Bahamas i januar. Kvalifiser deg nå!

Hvordan spille kvalifiseringer for den norske PCA-turneringen

Trinnvise Sit & Go’s

Det vil være trinnvise Sit & Go -kvalifiseringer på nett 21. november -10. desember, hvor hver enkelt vil gi et sete til neste nivå. Kom deg til Trinn 4, og du spiller om et sete i den norske PCA-finalen. Ikke glem at du også kan hoppe over de lavere nivåene ved å kjøpe deg inn til hvilket som helst nivå når som helst, inkludert selve finalen. Buy-ins for hvert nivå er som følger.

Nivå Buy-in

  1. $0,50
  2. $2,20
  3. $9
  4. $38

Finalen vil finne sted klokken 20.00 CET 11. desember, med en direkte buy-in på $172. Turneringen vil tildele en 2012 PCA-pakke per $15 780 i premiepotten, pluss en pakke i tillegg.

MERK: Finalebillettene kan kun brukes i den norske PCA-finalen. Dersom du har vunnet eller kjøpt en billett, men ikke deltar i finalen, vil billetten bli verdiløs. Billetter kan ikke selges, byttes, overdras eller veksles.

Informasjonen er hentet fra PokerStars.com

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?