Pokernyheter: Ny pokerskandale, Pokerstars stenger ute spillere som bruker VPN klienter.

Nightly Turbo

Oppsummering av de siste dagers pokernyheter

Amerikanske spillere bruker VPN klient hos PokerStars - Flere kontoer er blitt stengte

I april ble PokerStars nektet av U.S. Department of Justicetil å ha amerikanske spillere ved sin pokerklient som spilte om ekte penger. Denne avgjørelsen har gjort at mange amerikanere har flyttet ut av USA for å kunne fortsette sin online spilling. Men det er spillere som ignorerer pokersiden sine betingelser og har spilt ved siden fra deres hjem i USA.

Ifølge PokerStars VIP Manager Steve Day har flere pokerspillere i USA logget seg på klienten og spilt cashbord ved å bruke Virtual Private Network (VPN), en metode som gjør at spillerne får en ikke amerikansk IP adresse, Day deltok i forrige ukes TwoPlusTwo Pokercast og fortalte at noen spillere har unngått å bli oppdaget av PokerStars, mens andre har fått deres spillekonto stengt og pengene har blitt suspendert.

Day sier at PokerStars nekter bruk av VPN nettverk, men han er ikke sikker på hva den ultimate straffen eller konsekvensene blir for dem som blir oppdaget.

"We're not really sure what will happen (to the suspended accounts) yet,” sier Day. “The accounts get frozen, and then we wait for guidance from the independent moderator who was appointed by the Department of Justice as to what to do with the funds in these accounts and the ability to play in the future.”

Ved PokerStars sine betingelser og vilkår står det klart at spill om penger fra USA er forbudt. Det står: "Players who attempt to play for real money from inside the US with the aid of VPNs or other technical workarounds will lose their playing privileges and/or funds in their account."

Day gjentok et eksempel på en spiller som prøvde og klare Supernova Elite status og ble fortalt at det var trygt å spille gjennom en VOP klient, Spilleren har nå fått sin konto stengt og nå er spørsmålet på hva som skjer med pengene.

“Tell all your friends — it’s a mistake to try to do this,” sier Day. “Many people are getting caught, and the consequences are severe. We have to enforce the rules.”

Hør hele intervjuet ved TwoPlusTwo.

Lurte pokerspillere for millioner ved bruk av en Trojan

En angivelig online pokerskandale fikk sin oppmerksomhet ved flere pokerforum etter flere rykter nådde disse på mandagen spiller fra Østerrike og en fra Sveits oppdager i forrige uke at de hadde blitt jukset av en tysk spiller som er bosatt i London, som angivelig skal ha klart å installere en Trojan på deres pc’er. Trojaner gjordet at han kunne se kortene til disse når han spilte mot dem.

I en rapport fra den tyske siden Hochgepokert.com indikeres det at det er Maximilian Ashkar som står bak dette. Ashkar er en kjent high stakes spiller på nettet med nicket "mexx86." Hochgepokert rapporterer at Ashkar har lurt de nevnte spillerne for minst €350 000, og at antall spillere som er blitt lurt er over 20 stk.

Poker pro Bernhard Braumandl skrev på TwoPlusTwo på mandag at den angivelige jukseren har "scammed our house for 100k+ alone, all together he made at least 2 million probably a lot more." Braumandl mener at en Trojan ble installert ved bruk av en USB stick og at det tok bare noen sekunder å installere denne.
Braumandl nevner også at Ashkar har forsøk å bli venner med kjente pokerspillere via Facebook for å kunne jakte på nye offer, og sier videre: had attempted to befriend every well-known poker player on Facebook to target potential scams. "If he ever was near your laptop/pc since February this year there's a high chance he scammed you as well."

Mer informasjon om dette finner man ved Hochgepokert.com. Vi anbefaler Google translate, hvis ikke din tysk er utmerket.

888poker lanserer nye sosiale medier funksjoner

Sosiale medier vokser for hver dag som går over hele verden, flere og flere online pokersider har allerede lagt til slike ved deres sider.
Det siste siden som er ute med dette er 888poker, som nå har introdusert nye private funksjoner som tillater spillere til å lage sine egne private turneringer eller cash games. Den nye funksjonen heter 888poker Lounges, og tilbyr flere valgmuligheter for private lag. Spillerne kan sette sine egne innkjøp, nivå, prisstruktur og legge til funksjonen med PokerCam.

888Poker sier i sin pressemelding: "Imagine the ability to play just your friends in a private game AND hear and see each other via webcam"

Når et nytt privat lag er blitt opprettet kan spillerne invitere venner gjennom e-post, Facebookog Twitter.
Mer info om dette finner man hos 888poker.com.

Trick or Treat

Hvis dette er din nabo som feiret Halloween i går, stakkars deg.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories