888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokernyheter 30. november: PokerStars med $10K High-Roller, Maccau planlegger rekordstor pokerturnering og mer

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Tobey Maguire

Pokernyheter

Tobey Maguire betaler tilbake penger etter et Hollywood Poker saksmål

Tidligere i år var Spider-Man stjernen Tobey Maguire en av 22 spillere som ble saksøkt etter å ha vunnet store beløp ved flere high-stakes Hollywood pokerlag, som ble arrangert av en kriminell Beverly Hills hedge fund manager. Den 22. november rapporterte Maguire om en tilbakebetaling på $80 000 til en person som har tapt over $30 millioner, dette ifølge Associated Press på mandag.

Maguire ble saksøkt for over $300 000 fra disse high-stakes lagene hvor det kun var inviterte spillere i en regi av forretningsmannen Bradley Ruderman, som nylig ble dømt til fengselsdom på 10 år for å ha utført en Ponzi scheme for å betale ut skyld. Ruderman drev med pengeoverføringssvindel og investeringssvindel hvor investorer tapte over $25 millioner, og deretter skal ha tapt over $5,2 millioner ved high-stakes cashlagene i et forsøk på å vinne tilbake pengene.

I følge Associated Press, 14 av de 33 personene som er blitt enig om en tilbakebetaling. Tidligere High Stakes Poker vert Gabe Kaplan er blitt enig om en tilbakebetaling på $26 900 av de $63 000 som Kaplan vant fra Ruderman i følge rapportene fra AP. Alle pengene som blir tilbakebetalt går til å dekke deler av Ruderman sin Ponzi scheme.

Les hele saken hos Associated Press ved Washington Post.

Martin Staszko til Team PokerStars?

Pokernyheter 30. november: PokerStars med K High-Roller, Maccau planlegger rekordstor... 101

Martin Staszko som ble nr to ved 2011 World Series of Poker Main Event er I følge ryktebørsen den som blir det neste medlem av Team PokerStars Pro, multiple outlets rapporterte dette på tirsdag.

Selv om Staszko sin profil ikke er blitt lagt til PokerStars sin nettside og han ikke er listet som en Team Pro ved PokerStars lobbyen, er 35 åringen mulig den som blir den andre spiller fra Tsjekkia som skal representere siden. (Martin Hruby var den første).

PokerNews har sendt en forespørsel til PokerStars for en kommentar på saken, men representanten for PokerStars kunne verken bekrefte eller avkrefte dette.

Staszko var en ukjent spiller for sin flotte andre plass ved WSOP Main Event, hvor han tjente seg $5,4 millioner. Han tapte som kjent heads-up mot Pius Heinz som allerede før finalebordet hadde signert en avtale med PokerStars.

Staszko spiller ved PokerStars under navnet "filfedra" og har opplevd en stor suksess ved pokersiden. I mai vant han en Spring Championship of Online Poker øvelse for $91 500, og fikk en fjerdeplass ved World Championship of Online Poker (WCOOP) øvelsen i september for mer enn $73 000.

Mohamed Ali Houssam vant WPT Marrakech

Mohamed Ali Houssam var den beste spilleren av de 246 spillerne som deltok ved €3 000 World Poker Tour turneringen i Marrakech i helgen. Houssam som spiller for sitt hjemland Marroko startet den siste dagen som chipleder og klarte og beholde ledelsen helt inn, Houssan fikk med seg $267 011 i premie og sin første WPT tittel.

9 spillere startet finalebordet og var fylt med kjente spillere som inkluderte Team PokerStars Pros Jonathan Duhamel, Bertrand "ElkY" Grospellier og Arnaud Mattern. Grospellier (nr 8) og Duhamel (nr 7) forsvant tidlig ut og Mattern ble eliminert ut på en fjerdeplass. Mattern sin ess-åtte ble ikke forbedret mot Maksim Martinov sitt syver par.

Martinov ble sendt hjem, på en tredjeplass etter en brutal eliminering utført av Toufik Ourini som endte opp heads-up mot Houssam.

Utbetalinger finalebord

PlasseringSpillerPremie
1Mohammed Ali Houssam$267 011
2Toufik Ourini$166 374
3Maksim Martinov$107 340
4Arnaud Mattern$69 778
5Hassan Fares$50 991
6Rodney Assous$41 322
7Jonathan Duhamel$33 815
8Bertrand “ElkY” Grospellier$30 699
9Sebastein Ta$28 013

PokerStars annonserer $10 000 High Roller

PokerStars har lagt til en ny turnering til deres kommende 10 års feiring. Siden har annonsert en $10 300 High Roller turnering som vil finne sted samtidig som deres første $10 millioners Sunday Million. Dette blir den mest spennende søndag i historien til PokerStars.

High Roller turneringen vil ha $500 000 igarantert premiesum og starter søndag 18. desember kl 2230 GMT. To spillere er allerede registrert — Toby "810ofclubs" Lewis og Team PokerStars Online Pro Mickey "mement_mori" Petersen – PokerStars regner med flere deltagere før registreringen stenger.

Mer informasjon om $10 000 High-Roller kan man lese ved PokerStars Blog.

$25 millioner i førstepremie i Maccau våren 2013?

Det er planer om en $100 millioners pokerturnering i Asia og som kommer til å bli den største pokerturneringen noensinne som blir avholdt.

Den amerikanske forretningsmannen William Murray fortalte til GamingToday at fem kinesiske selskaper har jobbet med å skape Macau Pro Am Open til våren 2013. Målet er å generere en premiepott på mellom $65 og $100 millioner med en førstepremie på $25 millioner.

"The objective is to have 500 participants, including a third come from the Far East, a third from the United States and a third elsewhere," forteller Murray til GamingToday. "With a field as small for a total as big, we can deduce that the entry fees will be substantial unless the sponsors, whose names are not revealed, only support a portion of the prize pool."

Vår kalkulator beregner da et innkjøp på $200 000 til Main Event, ifølge Murray sin informasjon. Sammenligner man dette prosjektet med årets $100 000 Super High Roller ved PokerStars Caribbean Adventure hvor 38 spillere deltok, hvor Eugene Katchalov tjente seg $1,5 millioner for første plassen. Murray sitt mål på 500 spillere kan virke veldig drøyt, men high-stake spill har eksplodert i Maccau de siste årene.

Les mer om denne saken hos GamingToday og følg PokerNews videre for mer fremtidige oppdateringer ved denne saken.

Hva synes du?