888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokernyheter 23. november Veldhuis slo knock out på ElkY, Matt Glantz diskuterer Lederer

Matt Glantz

Pokernyheter 23. november 2011

Svever som en sommerfugl, men stikker som "RaSZI"

Den etterlengte kickboksingkampen mellom Lex "RaSZi" Veldhuis og Bertrand "ElkY" Grospellier er endelig blitt ferdig bokset. De to vennene og Team PokerStars Pros møttes i ringen i Marbella, Spania, på tirsdag til en fem runders kamp foran en gruppe av fans og venner.

Veldhuis wins! Courtesy of Jordy Veenboer
Veldhuis wins! Courtesy of Jordy Veenboer

Det tok kun 4 minutter før en vinner var klar. Veldhuis slo ut franskmannen med ett par spark mot hodet midtveis i den andre runden, Grospellier falt ned i ringen og maktet ikke å komme seg på beina igjen.

Selv om Veldhuis vant overlegent var det ikke noe ondt blod mellom dem, og Veldhuis snakket varmt om sin venn etter kampen.

"I have to give Elky a lot of credit because after the first kick that got him to fall down to the ground, he got up after 8 seconds and raised his fists after I just hit him pretty hard," fortalte Veldhuis til NL.PokerNews.com reporter Remko Rinkema.

"I've got a lot of respect for him because he stood up and came toward me again after that big hit."

Her er en video av kampen som ble tatt av den proffekameramannen pokerspilleren Steven van Zadelhoff:

Lese mer om kampen og se bilder fra kampen ved nl.pokernews.com. Vi anbefaler bruk av Google translate, dersom man ikke kan nederlansk bedre enn Ylvis brødrene. http://www.youtube.com/watch?v=vm7FNCD5dyU

Glantz stiller spørsmål om Lederer som person

Howard Lederer har blitt svertet av pokersamfunnet etter siktelsen av hvitvasking og svindeltiltalene som resulterte i nedleggelsen av Full Tilt Poker.

Har publikum tatt en for rask avgjørelse mot Lederer? Vet vi virkelig nok om hva som egentlig har skjedd bak kulissene?

Dette er noen av spørsmålene som pokerproffen Matt Glantz henviser i sin blogg. Glantz sier at han aldri har blitt adressert med Full Tilt og har ingen spesielle beskyldninger mot Lederer og sier at Lederer er ikke den samme personen som folk karakteriserer han som en tyv og en kjeltring.

"Is this the same guy who many considered one of the most respected men in poker less than a year ago?" skriver Glantz om Lederer. "Is the Full Tilt situation a result of him designing a Ponzi Scheme to rip us off? Is it the result of him stealing our money to line his own pockets? I can tell you without hesitation that there is just no way any of this could be the case. He is not that guy."

En hel pokerverden venter på den avgjørende delen om at Groupe Bernard Tapie får kjøpe FTP av investorene, som har det siste ordet i salget. Mens vi venter på det, kan man lese Glantz sin blogg som er verdt en lesning.

Jungleman svarer

I går viste vi våre lesere en video av noen kjente personer som ytret sine meninger om den utfordringen som Dan "Jungleman" Cates har kommet med. På tirsdag svarte Cates med en beskjed til sine interesserte utfordrere.

“A lot has been said that there is no incentive to play me" fortalte Cates til The Poker Farm. "For me, competing for a world title and keeping it says more than money, and holding onto this title for a long period of time is something I'm keen to do to prove myself. It’s true that I haven’t played much live and that anything can happen in four hours of poker, but to me these are just excuses for players scared to put up the money.”

Cates sier at kun Gus Hansen og Tony G har vist interesse for den $100 000 heads-up utfordringen til nå, men han planlegger fortsatt å være i Praha den 6. desember. Uansett om noen stiller eller ikke. Skulle en motstander møte opp, vil vinneren bli kåret til den nye World Poker Heavyweight Championship tittelen og innehaver av "championship belt".

Luke "Full Flush" Schwartz vil møte en utfordrer i en $50 000 kamp, hvor vinneren møter vinneren av Heavyweight Championship. En motstander til Schwartz har ikke blitt annonsert enda, men den første utfordringen vil bli gjennomført, sier Schwartz, "I don’t care who I play. If they are stupid enough to sit down with me, I will own them. There are players whose game I respect, but I’ve never met anyone whose game is better than mine.”

Dette er begynnelsen på et tre-veis sirkus. Uansett, så vil vil oppdatere saken i løpet av ukene som kommer.

Les vilkårene rundt heads-up matchene ved ThePokerFarm.com.

Online Pokertrafikk rapport

Online pokertrafikken rapportene fra forrige uke har blitt utgitt. PokerScout.com rapporterer en nedgang på 0,2 prosent, hvor syv av topp ti sider har hatt en nedgang den siste uken.
PokerStars som er den største pokersiden i verden, er blant dem som har hatt en økning de siste syv dagene med 2,5 prosent.PartyPoker falt ned til en tredjeplass bakom iPoker Network etter å ha vært åtte uker som nr 2. PartyPoker fikk hele 4 prosent nedgang i trafikken, men er like bak iPoker i kampen om andre plassen. I den andre enden, klatret Bodog til en tolvte plass etter at de har ligget nede på en femtende plass for 2 uker siden.
For hele året viser PokerScout's ACES indikatoren at pokertrafikken (utenom Italia) har falt 29 prosent fra 2010. Dette tallet skyldes ene og alene fraværet til Full Tilt Poker og CEREUS Network, mens Entraction Network (ned43 %) og International Poker Network (ned 34 %) har hatt en nedgang siden november 2010.
888poker (opp 78 %), Merge Gaming Network (opp 71 %) og Bodog (opp 61%) er sidene med størst oppgang siden november 2010.

Les hele rapporten hos PokerScout.com.

Hva synes du?