WSOP 2018

Pokernyheter 22. november: Tony G om Jungleman Challenge Poker hos CNN og mer

Tony G.

Les mer om TonyG sitt synspunkt på Jungelman Challenge under EPT Praha, CNN med en pokersak, IFP World Championship og mye mer.

Pokernyheter de siste dagene

Sunday Briefing: Mike "Timex" McDonald vant Bigger $109
Resultatoversikt fra Sunday Majors hos PokerStars 20. November 2011. Mike "Timex" McDonald vant Bigger $109.

Zimnan Ziyard vant PokerStars European Poker Tour Loutraki
Zimnan Ziyard vant EPT Loutraki, Hellas, og føyde seg inn i rekken av mange EPT vinnere fra England. Etter to timer heads-up spill mot Hauke Heseding, kunne Ziyard ta ned tittelen og € 347 000.

WPT Bohemia - Sigurd Eskeland nr 2, Mike Brandau vant.
Sigurd Eskeland endte som nr 2 ved WPT Bohemia søndag. Ekeland fikk med seg €51 377 i premiepenger

Jake Cody signerer med PKR
Triple Crown vinneren Jake Cody signerte en sponsoravtale med pokersiden PKR, tidligere denne uken.

Pokernyheter 22. november

Online Poker hos CNN

På mandag sendte CNN Money en sak om online poker i USA, og spillere som baserer poker som en inntekt. Ifølge saken er det omtrent 8 % av online pokerspillere som har sin inntekt fra poker før Black Friday, og noen har etter det flyttet ut av USA for å fortsette med poker.
Blant spillerne som var med i saken var 2010 World Series of Poker bracelet vinneren Shawn "jordankickz" Busse, som fortalte i intervjuet at han har $60 000 fastlåst hos Full Tilt Poker og anser dem som tapt. Buss har tjent mer enn $300 000 ved online poker de siste tre til fire år. Han sier at dersom han får utbetalt sine Full Tilt penger blir det en ren bonus.
Intervjuet med Busse kom like før nyheten om at det franske investeringsselskapet Groupe Bernard Tapie hadde signert en avtale med Department of Justice om oppkjøp av Full Tilt Poker, som potensielt kan bety en utbetaling til Full Tilt spillere verden over. Mens noen medier var for raskt ute med å rapportere at oppkjøpet var 100 % gjennomført, men før avtalen er 100 % må den godkjennes av FTP sine investorer.

Hele CNN saken kan leses ser man nedenfor:

For flere saker om poker hos CNN, sjekk ut money.cnn.com.

Hvem vil utfordre Challenge Jungleman?

Dan "Jungleman" Cates kom med en utfordring til hele verden forrige måned, men det ser ikke ut til at så mange vil ta turen til Praha for å møte online pokerstjernen.

6. desember vil det bli en match mellom, Cates og en utfordrer i en heads-up match med nivåene €200/€400 med et minimum innkjøp på €100 000. Selvsikker som Cates er, tilbød han alle som har nerver til å møte han, men ville ikke gjøre som Tom Dwan gjorde med Durrrr Challenge.

Er dette bare et mediestunt? Se hva Tony G. og noen kjente spillere mener om saken:

Les mer om TonyG sine tanker om utfordringen ved hans blogg hos PartyPoker.com.

Raul Mestre vant IFP World Championship

Spanjolen Raul Mestre vant International Federation of Poker World Championship på søndag, han vant over et felt med 135 spillere og tok hjem første premien på $250 000- Mestre startet finalebordet som chipleder og vant overVictoria Coren heads-up om tittelen.

Turneringen halte ut i tid ved IFP, da feltet ble redusert til ni spillere etter mer enn 11 timer med spill på lørdag. Tre kvinner kom seg til finalebordet som varMarsha Waggoner fra Australia, Sandra Naujoks fra Tyskland og Coren.

Coren var den eneste kvinnen igjen etter at hun eliminerte ut Waggoner på en femteplass og Team PokerStars proffen kom seg enkelt til heads-up mot Mestre. Etter dette slet hun med korttørke og kunne ikke hindre spanjolen seieren., da hun tapte en coinflipp med par i femmere mot ess-knekt.

IFP World Championship event ble etterfulgt av den første IFP Nations Cup, som var en del av London Mind Sports Festival tidligere i forrige uke. Det tyske laget vant den unike turneringen som var basert på å minimalisere flaks faktorer innen no-limit hold'em.

Resultater fra IFP World Championship:

PlasseringSpillerPremie
1Raul Mestre$250 000
2Victoria Coren$100 000
3Igor Trafane$50 000
4Slavko Tomic$25 000
5Marsha Waggoner$20 000
6Sandra Naujoks$17 500
7Takuo Serita$15 000
8Tim Reese$12 500
9Kinichi Nakata$10 000

Les mer om turneringen ved nettsiden til IFP.

Feire historie i Praha

Hvis du er i Praha under European Poker Tour neste måned, PokerStars inviterer alle spillerne til Prague Hilton Hotel for å delta i et rekordforsøk som skal inn i Guinness World Record.

Søndag 4. desember kan spillere møte opp i et privat rom ved Hilton og delta i rekordforsøksturneringen som koste bare $1 med $50 000 garantert til vinneren. Til turneringen er det allerede over 60 000 påmeldte 13 dager før start. PokerStars skal forsøke å slå sin egen rekord fra 2009, hvor 149 196 spillere deltok.

PokerStars sørger for mat og drikke til spillerne og gir spillerne muligheten til å møte medlemmer av Team PokerStars. Turneringen starter kl 12.30 EST.

Mer informasjon hos PokerStars Blog.

EPT Loutraki sammendrag

European Poker Tour sin stopp ved Loutraki ble avsluttet på søndag. Hvis du gikk glipp av dette, så har PokerNews sin Sarah Grant spolt tilbake tiden og viser deg et sammendrag av turneringen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories