888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Phil Ivey returnerer til poker ved PokerStars APPT Macau

Phil Ivey

Det har vært en stund siden Phil Ivey har spilt noen live turneringer, I april da Black Friday inntraff, forsvant Phil Ivey helt fra pokerscenen, I mai kom Ivey med en pressemelding om at han saksøkte Tiltware, programvare og markedsselskapet for Full Tilt Poker og boikottet World Series of Poker. Saksøkingen ble etter hvert trukket tilbake, men Ivey fullførte sin boikot av WSOP ved og ikke å spille en eneste øvelse.

Nylig har ryktene svirret om at Ivey er i Maccau, som mange vet så liker Ivey å spille i de største live lagene i verden, og Maccau er kjent for akkurat det. På onsdag når 2011 PokerStars.net APPT Macau startet, dukket det opp et annet rykte, men denne gangen stemmer det 100 %. Phil Ivey deltar i APPT Macau Main Event.

Ryktet kom da turneringen tikket over til nivå 2, og akkurat da fant Ivey fram til sitt sete i midten av turneringslokalet. Dette skjedde ikke pårørt av de andre deltagerne og media, da mannen som er regnet som den beste spilleren i gamet spiller sin første turnering på flere måneder.

Siste live turnering Ivey spilte var ved World Poker Tour Bay 101 Shooting Star Championship i mars. Noen sammenligner tilbakekomsten med Tiger Woods sitt comeback i golf.

Følg med på PokerNews sin dekning av 2011 PokerStars.net APPT Macau Main Event og om Ivey har glemt gamle kunstner eller ikke.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories