888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Jake Cody signerer med PKR

Jake Cody signerer med PKR 0001

Tidligere denne uken avslørte pokersiden PKR at den engelske pokerproffen Jake Cody er deres nyeste medlem I deres stall av sponsete pokerproffer. Jake Cody er pokerens yngste Triple Crown vinner, og skal representere Team PKR ved både live og online turneringer.

Superstjernen på bare 22 år har vunnet titler ved World Series of Poker, European Poker Tour og World Poker Tour, noe som gjør han til en av de mest komplette turneringsspillere i verden. Han er en av fire spillere i historien som han vunnet Triple Crown. De andre er Gavin Griffin, Roland de Wolfe og Bertrand Grospellier.

Cody blir nå lagkamerat med Vladimir "Beyne" Geshkenbein, Scott Shelley, Sofia "welllbet" Lovgren, James "james666" Sudworth, Sascha "locodice" Walter og Marc "Waswini" Bariller ved Team PKR. Shelley fikk en del medieoppmerksomhet etter han vant et WSOP Europe bracelet i 2010.

"I'm very excited about joining Team PKR Pro" said Cody, who recently took seventh place at the WSOP Europe Main Event. "I've been patient with sponsorship, waiting for the right deal to come along. When I spoke to PKR I was really impressed with the whole setup and the ideas that they have going forward, and I knew straight away I wanted to be part of it! It's a great site to be involved with right now and I think I can help take it to the next level."

Hva synes du?