WSOP 2018

Groupe Bernard Tapie inngår avtale med U.S. Department of Justice om oppkjøp av Full Tilt Poker

Full Tilt, GBT, DOJ

Ifølge rapporter fra Subject:Poker har Groupe Bernard Tapie - GBT og U.S. Department of Justice - DOJ kommet til en enighet som kan bety tilbakebetaling til spillere hos Full Tilt Poker.
Avtalen gjør at GBT kan fortsette sin ervervelse av Full Tilt Poker, og er under godkjenning fra aksjeeierne til FTP. Skulle aksjeeierne godkjenne et salg av Full Tilt Poker, vil avtalen med DOJ bety en utbetaling til spillere verden over.

Flere kilder har bekreftet til Subject:Poker at følgene e-post ble sendt til Tiltware sine aksjeholdere fra CEO Ray Bitar:

Dear members,

I am pleased to announce that today the Department of Justice and Groupe Bernard Tapie have reached an agreement in principle regarding the acquisition of the companies comprising Full Tilt Poker. My understanding is the deal provides that in exchange for an agreed upon payment by GBT, and a GBT commitment to assume responsibility for payment of ROW players, DOJ will reimburse US players and settle the outstanding civil litigation with the companies comprising FTP. Beyond these conditions, issues like the time frame and process for repayment of players remain unclear at this point and time.

With DOJ’s consent now in hand, GBT may now proceed to finalize an agreement to acquire the companies or assets that comprise FTP. That agreement will very likely address the status of your shares or interests in the successor company. When I receive that agreement, I will coordinate with our attorneys to ensure the terms of that proposed agreement will be shared with the membership and voted on.

-Ray

Subject:Poker rapporterer at de siste detaljene ved avtalen er inne i avsluttende fase mellom GBT og U.S. Attorney’s Office Southern District of New York. Når avtalen er avsluttet vil Groupe Bernard Tapie vil dem kunne gi FTP sine aksjeholdere en avtale. GBT vil anta at all gjeld til ikke amerikanske spillere og DOJ vil sette opp et fond som tilbakebetaler alle de amerikanske spillerne i følge rapporten.

Det har lenge vært stille siden annonsering om at Groupe Bernard Tapie hadde signert en avtale om oppkjøp av Full Tilt Poker, men dette er positive nyheter for Full Tilt Poker spillere med penger på sine kontoer. Totalt er der utregnet at det er en plass mellom $115 og $330 millioner som står på spillernes kontoer.

Les hele saken ved
Subject:Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories