WSOP 2018

EPT Loutraki starter i dag, Live oppdateringen leser du her

EPT Loutraki starter i dag, Live oppdateringen leser du her 0001

I dag starter PokerStars EPT Loutraki i Hellas, Main Event koster €4 000+€400 og har 2 start dag 1 dager. Det er første gang EPT sirkuset kommer til Loutraki og det er forventet mange spillere og blant disse finner vi garantert norske pokerspillere.

PokerStars har sendt over hundre spillere som har kvalifisert seg gjennom satellitter ved dere pokerklient. Team PokerStars vil som vanlig være godt representert med sine Team spillere fra hele verden.

PokerNews starter sin live oppdatering fra EPT Loutraki kl 12.00 som man selvsagt følger hos oss.

PokerStars EPT er inne sin åttende sesong og gjennom de åtte årene har dem sendt over tusenvis av spillere over hele Europa til den største turneringsserien i Europa. For en brøkdel av innkjøpet til en EPT kan spillere kvalifisere seg til valgfrie turneringer hos verdens største pokerside.

EPT Loutraki starter i dag, Live oppdateringen leser du her 101

PokerStars feirer 10 år

I år er det 10 år siden pokersiden startet opp og har siden den gang vokst seg til den største og beste av dem alle. I den forbindelse feirer PokerStars med å arrangere den største Sunday Million noensinne. $10 000 000 er den garanterte premiepotten med innkjøp på $215 og spillere kan allerede nå kvalifisere seg til denne, første premien er på hele $ 2 000 000.

Har du enda ikke en konto hos verdens største pokerside enda, da er det på tide å anskaffe deg en i dag. Last ned og registrer din PokerStars konto gjennom PokerNews ved bruk av markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS, og da vil man i fremtiden ta del i over hundretusenvis av dollar i kampanjen og freeroll turneringer hos PokerStars, som er kun for spillere gjennom PokerNews.

EPT Loutraki starter i dag, Live oppdateringen leser du her 102

Nordic Poker Leauge

Er et eksempel på en kampanje som PokerNews har med PokerStars, Nordic Poker Leauge er en serie med 10 turneringer som spilles hver onsdag fremover, etter 10 uker vil de beste 27 spillerne delta i en $4 000 freeroll finale.

Les mer om Nordic Poker League her, og ta del i denne kampanjen mens du venter på $10 000 000 Sunday Million 18. desember.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories