WSOP 2018

Dra til London og delta i Betfair Poker LIVE

Dra til London og delta i Betfair Poker LIVE 0001

Last ned Betfair Poker og vinn en tur til London og delta i Betfair Poker Live! Den neste Betfair Poker LIVE turneringen er bare noen måneder unna, så sett deg ned ved pokerbordene hos Betfair og vinn ditt sete i dag!

Betfair Poker LIVE kommer til London

Turneringen pågår i tidsrommet 17 til 19. februar, Betfair Poker LIVE London er en av den største turnering som starter pokeråret 2012, Ikke bare vil turneringen ha en stor premiepott, men det vil være et virvar av sideturneringer og cashlag gjennom hele perioden.

Selve Main Event koster $600+$50 og spillere kan kjøpe seg direkte inn, men vi kan hjelpe deg med en deltagelse for en brøkdel av innkjøpet. Mange kvalifiseringssatellitter blir avholdt i forkant turneringen, så husk å delta i disse hvor du kan vinne deg en turneringspakke. Betfair Poker tilbyr også sine spillere flere muligheter til å delta i Betfair PokerLive London. Alle spillere som har en pengekonto hos Betfair og har satt inn penger før starten av dag 1 og som klarer å vinne turneringen, vil vinne en pakke til neste Betfair LIVE turnering til en verdi av $1 400! Og den spiller som avslutter på boblen vinner en gratis $120 billett til en online satellitt til Betfair LIVE.

Den forrige Betfair LIVE London turneringen tidligere i år, deltok det 171 spillere som kjempet om en premiepott på £39 000. Vinneren ble Arttu Pitkakangas fra Finland.

Turneringen i 2012 blir stor, så gå inn på Betfair Poker og start planlegging av en London tur i februar.
Hvis du ønsker å vinne et sete til Betfair LIVE London, men har ikke en spillerkonto enda? Last ned Betfair Poker gjennom PokerNews og du kan motta en innskuddsbonus på $2 500.

Det er mange innskuddsbonuser å velge mellom som passer spillere med forskjellige bankrolls og ferdigheter. For mer informasjon om Betfair sine pokerbonuser, sjekk ut vår review av Betfair Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories