Dominer verden hos PartyPoker og vinn $100 000!

Dominer verden hos PartyPoker og vinn $100 000! 0001

Last ned Party Poker å ta over verden og motta store pengepremier!

Dominer verden

I november og desember pågår den herlige World Domination kampanjen, hvor spillere er invitert til å ta over verden, ved å vinne 1 storby av gangen ved hjelp ab Party Points eller lettere sagt; spill mye, få mye gratis!
I løpet av World Domination perioden hos Party Poker, blir spillere belønnet med tusenvis av dollar og freeroll turneringer og har muligheten til å vinne $100 000!

Ta over verden

For å kunne klare å dominere hele verden og vinne store pengepremier, trenger alle spillere og spiller inn Party Points fra nå og fram til 31. desember 2011. Hver gang spillere har klarer 10 Party Points vil de bli belønnet med 1 av 72 storbyer fra hele verden. Spillere vil dominere verden ved å spille til seg fleste mulig Party Points for å kunne ta over hele verden. Spillere kan bli belønnet med samme storby flere ganger, mens andre storbyer er mer vanskelig å kapre til seg enn andre.

Flere storbyer vil gi flere direkte premier, men den største av dem alle er når en spiller klarer alle 725 storbyene ved alle kontingentene. $100 000 er det alle spillere jakter etter ved å kunne dominere verden.
Flere storbyer vil gi en direkte premie eller en billett til en freeroll turnering, mens hver kontingent og storby har forskjellig verdier i seg. Eksempel er hvis du klarer alle 4 storbyene i England, vil man få en premie på $1 500 direkte inn på sin konto! Hvis man klarer deretter å få alle storbyene i Europa, blir man belønnet med en premie på $2 000! Da er man ikke langt unna World Domination!

Spillere kan starte allerede nå med å åpne pokerklienten til PartyPoker og motta sin første storby for bare 5 Party Points.

Gratis $50 og 20 storbyer
For å gjøre dette enda enklere for våre lesere som enda ikke har åpnet seg sen PartyPoker konto, vil disse kunne motta hele $50 gratis, takket været forholdet mellom PokerNews og Party Poker.
For å kunne motta hele $50 helt gratis, trenger man og laste ned PartyPoker gjennom PokerNews og deretter VENTE til man har fått $25 av $50 gratis, før noe annet gjøres med den nye PartyPoker kontoen. Deretter trenger man å spille til seg 200 Party Points for å motta de siste gratis $25.

Dette betyr at man vil ha tjent seg hele 20 storbyer ved World Domination kampanjen, mens mans har fått $50 gratis hos PartyPoker, bedre kampanje og bonus (gratis $50) finner man kun gjennom PokerNews.
Mer informasjon om en gratis $50 bankroll, sjekk ut vår Gratis $50 side og bruk bonuskoden “NO500FREE” er uthevet.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories