Denne uken hos PartyPoker: World Domination, Aussie Millions og mer!

PartyPoker Weekly

I denne uken hos PartyPoker Weekly gir vi deg detaljene rundt World Domination kampanjen, Aussie Millions kvalifisering og mer!

PartyPoker World Domination

Denne fantastiske PartyPoker World Domination kampanjen er i full gang med spillere fra alle nivåer, og alle prøver å spille ut sine motstandere og erobre byer over hele verden. Fram til siste sekund i 2011, eller til alle byene er blitt erobret, spillere blir belønnet med en ny by ved hvert 10. Party poeng. Noen byer belønnet med penger fra $1 000 freeroll til $20 i penger, noen byer kan gi premier fra $75 og helt opp til $1 100!

De aller største premiene av dem alle er reservert til dem som klarer å erobre et helt kontinent! Den minste premien er på $2 000 og skulle noen klare å erobre alle kontinentene og klare World Domination vil de vinne $100 000.

Hva venter du på? Bli med!

Aussie Millions kvalifisering pågår nå!

Aussie Millions er en av de mest ettertraktede stoppestedene innen live poker og takket være PartyPoker kan du komme deg til Australia for en veldig billig penge.

Main Event er mellom 22-28. Januar 2012, så du trenger å skynde deg hvis du skal vinne en av de pakkene som har en verdi på $16 000. Hver dag er det en Aussie Millions freeroll hvor dem 25 beste spillere går videre til en $2 Aussie Million sub kvalifisering rebuy. I denne turneringen gis det et sete til $68+$6 Aussie Millions satellitt kvalifisering for hver $74 i premiepotten, og fra her vil 10 spillere vinne en $640+$40 Aussie Millions satellitt hvor 15 spillere vinner en $16 000 Aussie Million pakke.

Hver Aussie Million pakke inneholder:

  • $11 400 Aussie Millions Main Event innkjøp
  • Åtte netter ved Crown Promenade Hotel, som ligger rett ved siden av stedet Aussie Millions avholdes.
  • $2 500 i lommepenger/flyreise

Satellittene pågår fram til 8 januar og vi ønsker våre spiller lykke til i jakten på en Aussie Million pakke og følge fotsporene til Tyron Kryst som kvalifiserte seg hos PartyPoker og vant Aussie Millions Main Event.

Få en gratis bankroll

Hvis du hadde en gratis $50 bankroll, kunne du ha spilt kvalifisering til WPT, Aussie Millions og delta i Winter Million. På grunn av det gode forholdet mellom PokerNews og PartyPoker, kan du nå motta gratis $50, uten innskudd! Få din gratis bankroll ved og registrere deg for en PartyPoker konto gjennom PokerNews og du vil automatisk motta gratis $25 på din konto. Deretter spill deg til 200 Party Points og du vil motta nye $25. ( Med 200 Party Points vil du ha motta hele 20 byer ved World Domination kampanjen)

  • Registrer en helt NY PartyPoker konto ved bruk av bonuskoden [NO50FREE].
  • Ikke gjør noe før du har MOTTAT dine første gratis $25
  • Spill til deg 200 poeng etter at du har mottatt de første $25, og du vil få de siste $25.

Mer informasjon om en gratis $50 bankroll, sjekk ut vår Gratis $50 side og bruk bonuskoden “NO500FREE” er uthevet.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories