WSOP 2018

Chris Moorman fronter det nye konseptet Bubble Protection

Chris Moorman fronter det nye konseptet Bubble Protection 0001

Den verste plasseringen en spiller kan ende på i pokerturnering er siste plassen før pengeplasseringene, også kjent som bobleplassering.

Et nytt konsept har nå kommet og heter ”Bubble Protection”, hvor de tilbyr spillere en god forsikring for en bobleplassering. De argumenterer at “the bubble is big” og at dagens spill ved store multi table turneriner (MTT) ”er boblen nå på 10 % av det totale antall deltagere”. Så hvordan virker denne Bubble Protection?

Det er ser veldig enkelt ut, registrer en konto hos Bubble Protection, finn den turneringen man vil spille, betal for din ”Bubble Protection”. Hvis du avslutter innen for den ”nye boblen” av 10 % av deltagerne vil du motta innkjøp inkludert avgiftene tilbakebetalt og alt er gjort automatisk.

Chris Moorman fronter det nye konseptet Bubble Protection 101

Bubble Protection koster 12 % av det totale innkjøpet ved valgte turnering, som er tilgjengelig ved PokerStars, PartyPoker og iPoker (eksempels Poker770) turneringer, men flere pokerrom vil bli lagt til ved siden i de kommende månedene.

Online poker sin største turneringsstjerne, Chris “Moorman1” Moorman fronter dette nye konseptet og han er med i presentasjonsvideoen på hjemmesiden til Bubble Protection. Her forteller han om registreringsprosessen og går god for at produktet er trygt og kan anbefales videre.

Matthew Pitt ved PokerNews UK vil selv teste ut produktet på tirsdag, da han skal spille i en $30 turnering hos PartyPoker, og han håper han slipper å benytte seg av Bubble Protection sine tjenester, men han sier det er bra på vite at dersom man bobler så er innkjøpet forsikret.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories