Chris Ferguson svarer på Full Tilt påtale

Chris Ferguson svarer på Full Tilt påtale 0001

Tirsdag 15. november gav Chris Ferguson gjennom sin advokat Jonathan Harris, flere dokumenter til United States District Court Southern District of New York, inkludert et dokument der de har til hensikt å ta inn Ian J. Imrich i denne saken som forsvarsadvokaten kaller ”pro hac vice”.

For de av dere som ikke kjenner til rettssystemet i USA eller hva uttrykket pro hac vice som stammer fra latin og betyr ”denne ene gangen”. I USA brukes dette uttrykket når den advokat fra en annen delstat får en spesiell tillatelse til å delta i en rettsprosess, selv om advokaten ikke har lisens til å drive praksis i den spesifikke delstaten.

Imrich kommer fra advokatfirmaet Ian J. Imrich, Esq. med sete i Los Angeles. Harris skrev i sine dokumenter at han har funnet Mr. Imrich til å være en skikket advokat og en person av høy integritet, samt hans juridisk og hans kjennskap til føderale rettsprosesser som kommer til å bli brukt i denne saken. Utover dette dokumentet gav Ferguson ytterlige fire dokumenter til U.S. Court of Southern District of New York:

Et dokument henviser til oven om Supplemental Rules for Admiralty or Maritime Claims and Assets Forfeiture Actions, samme lov som Ray Bitar påropte seg i slutten av september og hevder at den tiltalte i denne saken er Filco Ltd som har retten til å få tilgang til all kapital i den opplyste kontoen. Dokumentet oppgir deretter to nye kontoer og avslutter med å fortelle: «Som en autorisert agent for Filco Ltd, I, Chris Ferguson bekrefter herved at alle fakta ovenfor er korrekte og er gjort under ed ", etterfulgt av Ferguson sin signatur.

I det andre dokumentet hevdes det samme krav som tidligere, men denne gangen gjelder det selskapet Vantage LTD. og Kolyma Corporation A.V.V., også signert av Ferguson. Dokumentet fortsatte med og konstanter at de nevnte selskapene har rett til kapital som er beslaglagt av justisdepartementet, der flere bankkontoer er nevnt med å ha total saldo på $98 276 540.

Slik som disse to dokumentene inneholder de siste to dokumentene samme krav for TiltWare LLc. og Pocket Kings Ltd. I det første gjennom TiltWare legger Ferguson fram flere bankkontoer med en saldo på $196 553 080, mens det siste selskapet oppgir ytterlige 11 bankkontoer hvor de fleste er i Irland, men ingen beløp er nevnt.

Hva dette betyr er at disse selskapene utgjør Full Tilt Poker, og hevder at all kapital som er beslaglagt i disse bankkontoene tilhører en og alene Full Tilt Poker sine spillere.

De seneste innleverte dokumenter kom like etter at Ferguson, Bitar, Howard Leder og Rafe Furst leverte inne en "waiver of service" som innebærer at de ikke trenger å være tilstedte under de sivile prosessene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories