WSOP 2018

Andy Frankenberger vant PartyPoker Premier League

Andy Frankenberger vant PartyPoker Premier League 0001

Han er regjerende World Poker Tour Player of the Year og vant nylig et World Series of Poker bracelet. Og nå er han mesteren av PartyPoker Premier League Mixed Game Championship.

På torsdag vant Andy Frankenberger en imponerende tøff finale i den seneste utgaven av PartyPoker Premier League. Frankenberger kom til finalen som nr 5 i chips som var basert på de tre foregående øktene, men vant tilslutt etter å ha slått Andrew Feldman heads-up om tittlen.

Frankenberger er nå blant spillerne Juha Helppi, Andy Black, JC Tran and David Benyamine som tidligere har vunnet Premier League champion.
Frankenberger og Feldman kjempet i over to timer før Frankenberger fikk seg et heldig riverkort på den siste handen i matchen. Feldman var all in før floppen med {K-Hearts}{Q-Clubs} mot Frankenberger sine {K-Diamonds}{10-Spades}, men bordet viste {J-Diamonds}{8-Diamonds}{9-Clubs}{A-Clubs}{Q-Spades} og gav Frankenberger straight og tittelen. Han fikk med seg $100 000 for seieren og Feldman fikk med seg $65 000.

Resultater fra PartyPoker Premier League Mixed Game Championship:

PlasseringSpillerPremie
1Andy Frankenberger$100 000
2Andrew Feldman$87 399
3Sorel Mizzi$45 000
4Max Pescatori$35 000
5James Dempsey$30 000
6Matt Giannetti$25 000

Les hele sammendraget fra PartyPoker Premier League Mixed Game Championship hos PartyPoker.com.

Viste du at PartyPoker er den siden som gir våre spillere gratis med dollar?

Takket været forholdet mellom PokerNews og Party Poker er dette nå mulig å få $50 helt gratis hos PartyPoker uten innskudd og kombiner dette med den nye World Domination kampanjen som pågår hos PartyPoker.

For å kunne motta hele $50 helt gratis, trenger man og laste ned PartyPoker gjennom PokerNews og deretter VENTE til man har fått $25 av $50 gratis, før noe annet gjøres med den nye PartyPoker kontoen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories