WSOP 2018

2011 WSOP November Niner Pius Heinz signerer med PokerStars

Pius Heinz

Fredag annonserte PokerStars at de har signert sitt nyeste medlem til Team PokerStars. Den tyske pokerproffen og November Niner Pius Heinz er i kveld (søndag) klar til å vinne kunne vinne sitt første WSOP bracelet og $8,7 millioner ved World Series of Poker Main Event finalebordet som starter søndag kl 21:30 CET.

Heinz er 22 år og en kommende stjerne og har til nå vunnet over $700 000 ved online pokerturneringer, og $100 000+ ved live turneringer. Han fikk sitt første WSOP finalebord ved $1 500 turneringer i juni, og fulgte det opp med et utrolig run ved Main Event. Heinz er nr 7 i chips før finalen starter og er allerede garantert $782 115.

“I’m pretty relaxed about the game," said Heinz. "There are a lot of tough players left but I’m confident I can win it. Joining PokerStars has given me an extra lift, too. I’m looking forward to being part of the team.”

Heinz blir nå lagkamerat med flere tyske pokerspillere som ved Team PokerStars Tyskland, Sanda Naujoks, Sebastian Ruthenberg and Boris Becker.[/QUOTE]

“Pius has all the qualities needed to be a great poker player, and he has played a tough and intelligent game to get to the WSOP final table," said Naujoks about her new teammate. "We’ll be rooting for him to win on Sunday and I’m excited to see another top player join the ranks of Team PokerStars.”

Etter WSOP Main Event avsluttes på tirsdag, vil Heinz spille sin første turnering med PokerStars merke på sine klær ved European Poker Tour i Praha som spilles den 5-10. desember 2011.

Både WSOP Main Event og alle fremtidige EPT turneringer følger du selvsagt ved PokerNews Live Update side.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories