WSOP 2018

2011 WSOP Main Event Finalebord: Lamb, Heinz, & Staszko gjenstår

2011 November Nine

Det største innen poker, World Series of Poker November Nine skuffer aldri. Etter fire måneder kunne de siste ni spillerne ved 2011 World Series of Poker Main Event endelig sette seg ned ved Penn and Teller Theater i håp om å komme seg videre til tirsdag, hvor de siste tre spillerne skal kjempe om årets gjeveste tittel. Pius Heinz, Ben Lamb og Martin Staszko kan fram til da holde på sine drømmer om akkurat dette.

Den første elimineringen ved årets finalebord skjedde ved hand nr 51.

Sam Holden
Sam Holden

Ben Lamb høynet til 1,7 millioner fra UTG. Spillet fortsatte kast fram til Sam Holden I lille blind, han høynet seg selv all-in med 11,25 millioner chips. Lamb gjordet synet og viste opp {a-Hearts}{k-Clubs}. Holden viste opp {A-Spades}{J-Spades} og var dominert av Lamb. Floppen kom med {a-Clubs}{9-Clubs}{8-Clubs} og gav Lamb topp par og et flushedrag. Med {Q-Clubs} på turn var handen til Holden død, og sendte han ut på en niende plass og $782 115 I pengepremie.

Like etterpå var det Anton Makiievskyi som ble eliminert ut på en 8. plass.

Anton Makiievskyi
Anton Makiievskyi

Ved hand nr 59 var det blitt kast fram til Makiievskyi i lille blind. Han gikk all-in for 10,5 millioner og ble synt ned av Pius Heinz i store blind. Makiievskyi viste opp {k-Clubs}{q-Hearts} var ute I en flipp om videre turneringsspill mot Heniz sine {9-}{9-}. Floppen kom med {k-Diamonds}{j-Hearts}{j-Spades} og Makiievskyi treff sin konge og var foran. Turnkortet endret alt da {9-Clubs} ble vist opp. Riverkortet ble {7-Hearts} og dermed endte Makiievskyi på en 8. plass med over $1 million i premie.

Heinz tok kommandoen og ledet etter elimineringen av Makiievskyi og bare fortsatte å bygge sin stack mer og mer.

Den tredje elimineringen skjedde short-stacked Bob Bounahra.

Bob Bounahra
Bob Bounahra

Bounahra høynet et bud fra Martin Staszko all-in med 4 475 000 chips som Staszko synte med {a-Spades}{9-Diamonds}, og var foran Bounahra med{a-Hearts}{5-Clubs}. Bordet viste {7-Clubs}{6-Hearts}{2-Clubs}{k-Hearts}{6-Diamonds} og Bounahra ble sendt ut på 7. plass med $1 314 097.

Phil Collins som ved han nr 73 hadde havnet som nest sist med chips overlevde all-in mot Ben Lamb. Collins gikk all-in med 13 375 000 chips og ble synt av Ben Lamb som satt i store blind og satt med {A-Clubs}{Q-Clubs}. Collins var langt bak kortene kom på bordet med {q-Hearts}{j-Diamonds}. På floppen {k-Diamonds}{5-Diamonds}{3-Hearts} ledet Lamb, men Collins hadde floppet “backdoor flush draw”. Med {10-Diamonds} på turn fikk Collins noen svetteperler til med et flushedrag og et åpent straightdrag. Riverkortet kom som bestilt for Collins med {q-Diamonds} og fylt sin straight, Collins doblet sin stack til 28 millioner.

24 hender senere var det Eoghan O'Dea som fikk blø i stor hand mot Lamb, kun 2 millioner chips skilte dem når chipsene kom på før floppen.

Eoghan O'Dea
Eoghan O'Dea

Lamb risikerte sitt videre spill og O'Dea ledet med {a-Clubs}{9-Diamonds} mot Lamb {q-Diamonds}{8-Diamonds}. Med floppen {j-Spades}{j-Diamonds}{6-Diamonds} behold O'Dea ledelsen og {4-Clubs} på turn fortsatte han å lede. Men riverkortet var ikke det kortet O’Dea ville se - {8-Hearts} — og O'Dea ble sittende igjen med bare 2,6 millioner chips.

O’Dea ble eliminert ut 2 hender senere på en 6. plass (samme plass om hans far fikk i WSOP 1983). Han var all-in før floppen med {q-Hearts}{6-Clubs} mot Martin Staszko som viste opp par i åttere. Bordet viste {10-Hearts}{9-Clubs}{5-Hearts}{j-Diamonds}{2-Hearts} og hjalp ikke O'Dea og fikk med seg $1 720 831. Hans far fikk med seg $43 000 i 1983.

Allerede ved neste hand ble spillerne redusert til fire stk.

Phil Collins
Phil Collins

Pius Heinz høynet til 2,1 millioner fra UTG hvor det ble kast fram til Phil Collins som svarte med å sette sine siste 18 millioner chip i spill. Heinz gjordet synet og satte Collins på en prøve, Heinz viste opp {9-Clubs}{9-Hearts} og var foran Collins sine {A-Diamonds}{7-Diamonds}. Floppen {6-Spades}{5-Clubs}{4-Diamonds} gav Collins et åpent straightdrag i begge ender, men Heinz var foran både på turn {9-Diamonds} og {7-Spades} på river. Collins ble eliminert ut på en 5. plass med $2 269 599 I premie. Heinz bygde seg nå en sollid chipsledelse.

Spillet ble roligere etter middagspausen, Pius Heinz var chipleder og ved hand nr 156 gav Heinz bort noen av sine chips til Martin Staszko som var all-in. Heinz synte all-in budet og viste opp {6-Spades}{6-Hearts} og var foran Staszko sine {a-Spades}{8-Clubs}. Floppen {8-Spades}{8-Hearts}{5-Spades} gav Staszko 3 like og ledet hele veien med {4-Diamonds} på turn og {q-Clubs} på river. Staszko doblet seg opp til 44 million og Ben Lamb var nå den spilleren med minst chips.

Lamb trengte hjelp for at hans turneringsliv ikke skulle være over, og han fikk hjelp på bekostning av Matt Giannetti.

Matt Giannetti
Matt Giannetti

Ved hand nr 174 høynet Giannetti til 2,6 millioner fra knappen, Lamb svarte med en all-in fra store blind og Giannette synte de ekstra 26,8 millionene. Giannetti viste opp par i knekter og Lamb viste opp {a-Hearts}{7-Hearts}. Floppen kom med {k-Hearts}{9-Diamonds}{5-Hearts} som gav Lamb et flushedrag. Turnkortet spikret Lamb sin flush og riverkortet {9-Spades} var ingen hjelp til Giannetti. Lamb doblet seg opp til 55 millioner og Giannetti var nå short med chips.

Giannetti doblet seg opp allerede ved den neste handen mot Staszko, men han beholdt ikke chipsene veldig lenge. Giannetti og Lamb kjempet igjen i en all-in pott, men Lamb var best og Giannetti kunne ikke kjempe seg videre. Lamb viste opp par i konger og Giannetti viste opp {a-Diamonds}{3-Spades}. Lamb floppet Quads i konger {k-Hearts}{k-Clubs}{q-Diamonds} og Giannetti var uten vinnerkort og endte på en 4. plass med $3 012 700 I premie.

Med elimineringen av Giannetti ble dagen avsluttet og Lamb, Heinz og Staszko vil på tirsdag spille sitt livs pokerspill om den gjeveste tittelen innen poker, World Series of Poker Champion.

2011 WSOP Main Event Chip Counts

SpillerChips
Pius Heinz107 800 000
Ben Lamb55 400 000
Martin Staszko42 700 000

Spillet fortsetter natt til tirsdag kl 01.30 GMT og PokerNews Live Reporting Team er på plass og gir våre lesere alle hendene som gjenstår til en vinner er kåret.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories