WSOP 2018

WSOP Europe Main Event dag 3: Silver og Moorman i ledelsen

Max Silver

Etter dag 3 av 2011 World Series of Poker Europe Main Event er 25 spillere igjen. Turneringsteamet ved WSOP-E satte seg høye mål ved å redusere 166 spiller til 16 ved slutten av dagen, og etter hvert som spillet nærmet seg slutten ble det bestemt å stoppe ved nivå 19 og 25 spillere igjen.

Ved slutten av det siste nivået var det to spillere fra England som kjempet om ledelsen - Max Silver og Chris Moorman. Når alle chipsene var pakket og talt opp skilte det bare 11 chips!

I september i 2010 ble Max Silver et kjent navn ved den europeiske poker scenen etter at han vant UKIPT i Dublin og en side øvelse under EPT London. 12 måneder senere og Silver har ikke kommet seg i pengene ved noen turneringer etter dette, men september og oktober ser ut til å bli hans favoritt måned, da han ble nr 28 ved WPT Grand Prix de Paris, nr 4 ved UKIPT Dublin og nr 4 ved WSOP-E øvelse #4 €3 200 Shootout for noen dager siden.

For å toppe dette er Silver bare 11 chips foran sin nærmeste konkurrent med 1 780 000 etter dag 3 av WSOP-E Main Event. Silver vant mye av sine chips da han slo sin landsmann Mathew Frankland. Silver vant en all-in pott mot Frankland med en høyere flush, og deretter fortsatte han å bygge sin stack enda større.

Chris Moorman er kjent for å være en av de store Internett spillerne, men har i det siste bevist at han kan spille live poker også. I januar ble Moorman nr 7 ved Aussie Millions Main Event før han vant over $1 000 000 ved WSOP. Siste gangen han vant penger ved live turnering i Europa var ved WSOPE i 2010 og nå har han gjort det en gang til. Moorman startet sankingen av chips da han ble plassert ved bordet til to av chiplederne, Constant Rijkenberg og Melanie Weisner. Vendepunktet kom i en hand mot Rijkenberg ved spillet om bobleplasseringen.

Moorman høynet til 12 000 fra hijack sete og Rijkenberg forsvarte sin store blind med et syn. Floppen viste {4-Spades}{4-Diamonds} og Rijkenberg bød ut 25 000, Moorman høynet til 56 000 og Rijkenberg synte. Turnkortet viste {5-Diamonds} og Rijkenberg check-synte et bud på 114 000 fra Moorman. Riverkortet ble {9-Hearts} og Rijkenberg kakket igjen. Moorman gikk all-in for 229 000 og kunne lett ha blitt boblegutten ved turneringen. Rijkenberg gjordet synet og Moorman viste opp par i damer og Rijkenberg ble sittende igjen med en betydelig redusert stack. Moorman ble flyttet Tv-bordet som for øvrig blir streamet, og her gikk han amok med å eliminere ut Hoyt Corkins, Freddy Deeb, Carbone Damiano og Melanie Weisner.

Moorman byttet en mulig bobleplassering med en topp plassering, Barry Greenstein endte på den kjedelig bobleplasseringen og til PokerNews fortalte Greenstein at hans kjæreste hadde forutsett hans plassering. Brian Roberts var spilleren som eliminerte ut Greenstein på 65. plass med et ess på river.

Av spillere som følger Moorman til dag 4 er blant andre Shawn Buchanan (1 267 000), Patrik Antonius (696 000), Jake Cody (522 000), John Duthie (314 000), Erik Seidel (242 000), Tony G (226 000) og John Eames (210 000).

Spillere som ikke overlevde dag 3, men som kom seg i pengene var Liv Boeree, Freddy Deeb, McLean Karr, Hoyt Corkins, Constant Rijkenberg, Barny Boatman og Victor Ramdin.

Dag 4 fortsetter kl 14:00 CET og blir avsluttet for dagen når finalebordet er klart. PokerNews Live Reporting Blogg har selvsagt kontroll på alle oppdateringer fra dag 4.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories