WSOP 2018

WSOP Europe Main Event dag 1b: Lari Sihvo til topps

Lari Sihvo

Da det ble bestemt at [B]World Series of Poker Europe[/B] skulle flyttes fra London til Cannes, var det mange forskjellige reaksjoner på det. Ville flyttingen bli en suksess eller fiasko? Vel, etter endt dag 1b på søndag av World Series of Poker Main Event taler nok det antall deltagere for seg selv, 593 spillere deltok ved dag 1a+b og knuste dermed tidligere rekorder fra nettopp London.

På søndag stilte 283 spillere opp, inkludert Stephan Kjerstad fra Norge som dessverre ikke maket å komme seg videre til dag 2, fra sin Facebook side skriver han følgene om handen som ble den siste under Main Event:

Røk ut 10 min før slutten på dagen, ble shortstacked, og gikk allinn over en meget aktiv spillers høyning med 22bb og femmerpar, og tapte mot JJ.

Den finske proffen Lari Sihvo endte tilslutt med meste chips etter dag 1b med 144 725, Tommy Vedes (142 775), Alex Kostritsyn (126 200), Antonio Palma (125 000) og Constant Rijkenberg (121 500) følger på plassene bak.

Dagen startet med at det oste av kvalitet for spillerne som satt rundt bordene. Eksempelvis ved bord nr 12 satt spillere som Benny Spindler, Bertrand “ElkY” Grospellier, Graeme Putt, Jonathan Duhamel og James Akenhead og det var flere bord som kunne matche denne lineup.

På lørdag vant Michael “The Grinder” Mizrachi sitt andre WSOP bracelet ved øvelse #5. Main Event gikk ikke fult så bra for han, da han ble eliminert ut tidlig på dagen hvor hans bror Robert Mizrachi kjemper videre for familiens ære, som også har et WSOP bracelet i sin samling. Robert overtok ledelsen fra Filippo Candio på et tøft bord som bestod av Dominik Nitsche, Sorel Mizzi, Bryan Devonshire og Sandra Najouks. Mens Mizrachi og Candio kjempet om ledlesen ble spillere som Viktor Blom, Marvin Rettenmaier, Steve Billirakis, Dan Kelly, Bertrand "ElkY" Grospellier og Sam Trickett eliminert ut av Main Event.

Ved middagspausen ledet Bruno Benveniste som kom i pengene ved øvelse #1 med en 10. plass, og slo ut James Mitchell på sin vei til chipledelsen. Bak han lå spillere som Filippo Candio, Tommy Vedes, McLean Karr og Robert Mizrachi som alle jaktet etter ledelsen. I den andre delen av turneringslokalet begynte flere og flere falle ut av turneringen, inkludert November Niner Matt Giannetti, tidligere WSOPE Main Event nr 2 John Tabatabai(Han tapte mot Annette Obrestad i 2007), Andrew Feldman, Sorel Mizzi, Jonathan Duhamel og Daniel Negreanu.

Dag 2 starter kl 12.00 CET på mandag hvor begge feltene fra dag 1a+b er blitt slått sammen til et felt av 333 spillere. PokerNews Live Reporting Blog gir våre lesere alt av direkte oppdatering, bilder og videoer fra Cannes.

For seteplasseringer og en fullstendig chipcount, sjekk ut www.wsop.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories