WSOP 2018

William Hill ansatte frykter for sine jobber i Tel Aviv

William Hill ansatte frykter for sine jobber i Tel Aviv 0001

Ifølge Gaming Intelligence, har online gambling giganten William Hill annonsert at flere av sine ledere ved support senteret i Tel Aviv kan påregne seg en disiplinærstraff, som følge av ca 200 ansatte som stanset arbeidet i protest mot at det har versert rykter om at selskapet skal flytte sin virksomhet i Tel Aviv til England eller Giblatar.

The Sun skriver at noen ledere hos William Hill fløy nedover til Israel for og ”å forhandle” og unngå en streik, som kan være med på å ødelegge driften av selskapet på verdensbasis. Tel Aviv avdelingen behandler omtrent alle markeds og kunderelasjoner for William Hill, og ansatte har uttrykt bekymringer for sine jobber.

I en uttalelse fra William Hill heter det at det ikke foreligger noen planer om lokasjonsendringer for sine slag og markedsteam.

“The vast majority of employees of the marketing team in Tel Aviv have good working relationships with the business and with colleagues across William Hill Online,” the company said in a statement, as reported by Gaming Intelligence.

“William Hill Online is committed to its sales and marketing operation in Tel Aviv and contrary to media reports has no intention of relocating this operation. William Hill Online can confirm that this situation is not directly affecting the availability of any consumer facing websites at present within the Group. There will be a further update as necessary.”

Selskapet annonserer også at deres sjef for markedsføringen ved Tel Aviv kontoret, Eyal Sanoff avsluttet sitt arbeidsforhold forrige måned.

PokerNews har ikke fått svar fra William Hill på sin henvendelse angående saken.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories