WSOP 2018

Tony G vurder en rettslig forfølgelse av Alderney Gambling Control Commission - Oppdatert

Legal Action versus AGCC

Antanas “Tony G” Guoga annonserte på tirsdag han vil forfølge et rettslig tiltak mot Alderney Gambling Control Commission (AGCC). Guoga påstår at kommisjonen har behandlet situasjonen rundt Full Tilt Poker (FTP) på en uaktsom måte.

Det rettslige tiltaket som vurderes er basert på fakta at AGCC viste at det var problemer med pengene som tilhører spillerne før Black Friday tiltalene, og de ble behandlet uaktsom ved deres håndtering av situasjonen; så derfor kan de holdes ansvarlige.

AGCC ble opprett i 2000 og er “uavhengig og ikke politisk” og regulerer gambling på vegne av staten Alderney. Kommisjonen består av en styreleder og tre medlemmer, som inkluderer personer med internasjonal erfaring fra gaming, reguleringer og lisensieringer. Den eneste og viktige ved deres fremgangsmåte er å møte de internasjonale standardene ved reguleringer innen bransjen, samt å beskytte anseelsen til Alderney og utføre en jobb i verdensklassen.

Ifølge AGCC er deres oppgave å forsikre og opprettholde integriteten til den elektroniske gambling industrien ved Alderney blir opprettholdt på en ærlig og rettferdig måte med penger, forvaltning og drift av elektroniske gambling ved Alderney som ikke inneholder kriminelle virksomheter, og at elektronisk gambling er regulert og overvåket slik at lisensinnehaverne er beskyttet.

“We believe they knew about it a long time ago,” Guoga said in regard to the AGCC, “That security for the players’ money was not there, they hid this fact together with their auditors for years, benefiting in return. We raised it with them and they knew then and there.”

Jon Sykes, CEO ved Vont Limited bekreftet følgene:

"The security statement for the players’ money was not there, this was raised with them, and they knew that FTP was in breach of regulations back in December 2010."

Ved og ikke å ha en angitt klausul I FTP sine vilkår & betingelser som er ihendhold til AGCC sine reguleringer, er en fakta Tony G og selskaper nå vurderer en rettslig forfølgelse av AGCC som har ignorert i flere måneder, utgjør en uaktsomhet.

FTP gjorde en kunngjøring vedrørende pengene til sine spillere ved sine sider i februar eller i starten av mars 2011, med at spillernes penger ikke er adskilt selskapet sine penger, men det er intensjonen til Filco Ltd å imøtekomme sine forpliktelser.

Guoga sier:

"Surely such a breach of the regulations for such a long period prior to the omission being highlighted to the AGCC by Sykes in late 2010 must have initiated a full review of the operator and its financial position by that stage, which then begs the question, how long did they know about the precarious financial position before they finally pulled the plug following the DOJ indictments? We want to prove that they have responsibility, we are coming after them.”

Som Sykes hevder:

“It appears likely that this statement was added to the site as a result of my contact and the Commission’s subsequent investigations. Obviously, before the issues with the indictments this was perceived to be more of a minor clerical issue for the Alderney Regulators and FTP but now I wonder if there was more to it.”

Oppdatert 13. oktober 2011

Spillere/Partnere som har en personlig interesse i dette, spesielt dem som har (A) penger innestående hos Full Tilt og (B) er seriøst interessert i å bli med denne handlingen, kan kontakte oss på lawsuit@pokernews.com. Man må vedlegge følgene informasjon i e-posten for å bli registrert i vår database vedrørende dette saksmålet; (1) Ditt navn og adresse, (2) Ditt FTP Player ID navn, (3) Din kontakt e-post adresse, (4) Innestående beløp i US Dollar ($). Vennligst legg merke til at dette ikke er korrespondering mellom partene, men din e-post adresse bli bekreftet. Alle e-poster skal skje på engelsk.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories