WSOP 2018

Tony G snakker om PokerFest & vinn WPT hos PartyPoker

Tony G snakker om PokerFest & vinn WPT hos PartyPoker 0001

Hos PartyPoker denne uken kan du blant annet kvalifisere deg til en WPT turneringer, delta i den første PokerFest serien og lese hvorfor Tony G mener Party Poker er det “softest poker room” og mer!

Lett tjente penger ved PokerFest

PartyPoker sin [/B]PokerFest[/B] har akkurat startet sin tredje og siste uke og har allerede blitt en av dem mest suksessfulle online turneringsserien i historien. Tusenvis av spillere har logget seg på pokerklienten til PartyPoker de siste to ukene, hvor det har blitt delt ut over $1 000 000 i pengepremier, og ifølge TonyG er det nok av fisker som biter på agnet som er blitt satt ut.

“It all harks back to those famed days at Party in my eyes – all those weak players and guaranteed money making opportunities,” skriver Tony G ved sin blogg

Halvparten av de 47 mesterskapsøvelsene er allerede unnagjort, men det er enda mange igjen og mere penger som det skal spilles om fram til 6. november .

En tredjedel av den garanterte premiepotten på $3 000 000 er enda ikke gitt ut. $215 koster innkjøpet til PokerFest Main Event som har hele $1 000 000 i premiepotten og avslutter PokerFest, man kan kvalifisere seg til Main Event fra $1. Spillere må være gale for og ikke delta i PokerFest med en slik stor garantert premiepott, som ifølge Tony G mener at PartyPoker er “the softest poker room som finnes.

PartyPoker Pokerfest 2011

  • $3 000 000 i garanterte premier
  • 47 øvelser
  • Når: 23. Okt til 6. nov
  • $1 000 000 garantert Main Event den 6. november
  • Kvalifisering fra $1

Les Tony G sin blogg å les hva han mener om PokerFest og om nivået blant spillerne som deltar.

Gå ikke glipp av et sete til WPT

Mens det er for sent til vinne en pakke til World Poker Tour Amneville, som starter 10. november, er det masse tid igjen til å vinne en pakke til WPT Bohemia eller WPT Prague, så husk og ikke gå glipp av dem.
WPT Bohemia i Tsjekkia er en av de nyeste stoppestedene under World Poker Tour i Europa, med innkjøp på $2 150 vil denne tiltrekke seg mange spillere. Turneringen startet 18. november og hos nettopp PartyPoker er den beste plassen til å vinne seg pakke til en verdi av $3 000.

Like etter WPT Bohemia er det WPT Prague som står for tur den 1. desember, også her kan du vinne en WPT pakke til $ 7 500, hos PartyPoker. I neste avsnitt viser vi deg hvordan du kan spille gratis en WPT turnering, med hjelp av gratis penger på din nye PartyPoker konto.

Motta gratis $50

Du kan få $50 gratis når du registrerer en PartyPoker konto via PokerNews, følg vår guide og bruk bonuskoden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn penger og gi fra deg noen bank info. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews, men dersom du vil ha en enda større bonus kan du bruke var gratis party $50 bonus ved siden av vår eksklusive reload bonus for å få $100 ved innskudd for bare $50. Ikke bare får du gode fordeler fra disse, men spillekravene er mye lettere gjennom PokerNews enn ved andre nettsider.

Hvis du registrerer din PartyPoker spillekonto et annet sted, trenger du å sette inn $100 for å få en 100 % bonus på $100. Deretter for å få denne bonusen trenger du å spille inn 600 Party poeng. Men gjennom PokerNews får du samme bonus for halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poengene. Følg vår steg for steg guide.

  • Register en ny gratis $50 PartyPoker konto (spillere kan ikke ha 2 kontoer hos PartyPoker) med bonus koden NO50FREE.
  • Vent til du mottar dine første $25 FØR du gjør noe som helst.
  • Tjen 200 poeng for å motta de siste $25.
  • Gjør et innskudd på $50 (UKash, Neteller eller Paysafe) og bruk reload bonuskoden PNEWS50.
  • Tjen 150 poeng og motta $50 i bonus.

Følg hos på Twitter og Facebook.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories