888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Ray Bitar utfordrer U.S. DOJ med et rettslig krav

Ray Bitar Claim

Den 28. September sendte Full Tilt Poker CEO Raymond Bitar krav til United States Department of Justice's påstander om inndragelse av bankkontier.

Bitar sitt krav er ifølge Rule G of the Supplemental Rules for Admiralty and Maritime Claims som er en del av “Federal Rules for Civil Procedure”. Generalt dekker de vanlige lovene straffbare forhold, men loven dekker også "commercial activities that are land based or occur wholly on land, that are maritime in character." Rule G ble gjeldene fra desember 2006, og governs procedures for civil asset forfeiture actions in federal courts.

I kravet stadfester Bitar at han har et lovlig og et rettferdig eierskap i flere selskaper med varierende prosentandeler i blant annet Full Tilt Poker Ltd og Tiltwarw LLC. Han sier han har hatt eierskap i de domener som regjeringen nå har tatt beslag i.

På toppen av å påstå sitt eierskap i Full Tilt og Tiltware, Bitar hevder å ha lovlige og et rettferdig eierskap i de bankkontoer til disse selskapene som er beslaglagt, samt bankkonti i sitt eget navn.

Bitar referer til tre stk bankkonti som var nevnt i den første tiltalen:

  • Kontonummer 1892947126 ved Comerica Bank, Dallas, Texas i navnet til Tiltware, og alle pengene kan spores.
  • Kontonummer 1892947134 ved Comerica Bank, Dallas, Texas i navnet til Tiltware,og alle pengene der kan også spores; og
  • Kontonummer GB81 RBOS 6095 4234 0877 66 ved NatWest, I navnet til Raymond Bitar og alle pengene der kan spores.

Bitar påstår følgene:

Bitar claims the "assets subject to forfeiture are neither proceeds nor instrumentalities of any crimes in any jurisdiction in the United States or elsewhere. He disputes the "government's forfeiture allegations" and requests "an opportunity to challenge the government's forfeiture claim; both the factual allegations and legal claims, as contained in the Complaint," saying his "claim to the specified property is superior to the government's interest" in the properties.

Les hele Ray Bitar sitt krav .

More Stories

Hva synes du?