888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Politiet har henlagt saken mot en ulovlig pokerklubb i Bodø

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Politiet har henlagt saken mot en ulovlig pokerklubb i Bodø 0001

PokerNews skrev den 22/07-11 om at AN – Avisa Nordland som på sin første side hadde avslørt en ulovig pokerklubb i Bodø.

I kjølevannet av avis oppslaget ble en mann tatt inn til flere politi avhør, og anmeldt for blant annet: Brudd på lotteriloven, ulovlig gambling, lovlig reklamering, brydd på skjenkeloven osv. 3 måneder etter avisoppslaget ble saken henlagt på grunn av bevisets stilling.

Politiet har henlagt saken mot en ulovlig pokerklubb i Bodø 101

I en forumpost på Donkr uttyper mannen som er i 30 årene en stor lettelse og her er kan du selv lese hva han skriver:

Var anmeldt av det meste i Bodø Kortklubb...lotteritilsyn for brudd på det meste på alle mulige måter,ulovli gambling,ulovlig reklamering/premier/ osv...4 fulle A4 sider - ulovlig sjenking etc.... brev fra politiet etter 2 avhør,glattcelle,inspeksjon av klubben og 3 mnd'er i spenning kom brevet idag ..."CASE CLOSED - pga bevisets stilling 3 dager etter siste 3 timers avhør... tommel opp til politi,lotteritilsynet burde kanskje heller beg å se på regelverket sitt om hva som er lov og ikke for di motsier seg selv i stort sett alle tema og paragrafer...så,endelig (forhåpentligvis) pokernorge et steg videre, så velkommen tilbake alle mann så kan vi forts å bygge opp en klubb med slikt vi har holdt på og få den bedre og bedre.

Til PokerNews forteller mannen bak denne såkalte pokerklubben at det er en lukket gutteklubb kun for registrerte kompiser/medlemmer, hvor det sosiale aspektet som er hovedtema og at det spilles ulike spill der som FIFA og det vises fotballkamper på storskjerm.

Politiet har henlagt saken mot en ulovlig pokerklubb i Bodø 102

Hva synes du?