888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars EPT San Remo dag 3: McClung leder, Lodden nr 6

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Chris McClung

Dag 3 av 2011 PokerStars European Poker Tour San Remo ble avsluttet på mandag etter en relative kort dag ved pokerbordene. Det gjenværende feltet på 144 ble spilt ned til 64 spillere og vil returnere på tirsdag og ledes av Chris McClung med 1 202 000 chips. Team PokerStars spilleren Johhny Lodden ligger som nr 6 med 793 000 chips og er fortsatt med, og jakter sin første EPT tittel.

Med 144 spillere til start ved dag 3 var det 128 av dem som ville komme inn i pengene, og det tok ikke lang tid før pengeboblen sprakk. Før vi forteller deg hvem som ble den uheldige boblegutten, har vi et sammendrag av en stor pott som ble spilt mellom Kevin MacPhee and William Thorson.

MacPhee åpnet med en høyning til 8 500 og Thorson svarte tilbake med en høyning til 18 500. Spillere kastet sin hånd fram til MacPhee som gikk til 68 000 etter en betenkningstid. Thorson tok seg god til og gikk deretter til 128 500 med 388 000 igjen i sin stack. MacPhee hadde litt over 300 000 igjen og tenkte en god stund, og gikk bød deretter 233 000. Mens Thorson tenkte på hva hans neste trekk skulle bli, annonserte turneringslederen at nå startet spillet om pengeplasseringene og Thorson synte budet fra MacPhee.
Floppen kom med {Q-Clubs}{10-Diamonds}{5-Diamonds} og MacPhee gikk direkte all-in for sine siste chips, Thorson tok seg god tid, mens media, spillere turneringsansvarlige samlet seg rundt bordet. Thorsen lot seg ikke påvirket av tilstrømningen av folk til bordet, etter en liten stund la Thorson ned sin hånd og MacPhee vant poten. Ingen av spillerne viste opp handen sin. MacPhee gikk opp til 637 000 i chips mens svensken falt ned til 283 500 chips.

Etter denne hånden nevnte MacPhee på Twitter (@KevinMacPhee), "I had Rodney and Martin Luther," som betyr at han satte med to konger.

Etter flere all-in situasjoner som ikke eliminerte ut noen, Christian Troger ble tilslutt den som fikk se at turneringen var over da han møtte to konger fra Chris McClung.

PÅ floppen {10-Spades}{7-Hearts}{4-Diamonds}, McClung bød 13 000 før Troger høynet til 26 000. McClung høynet og satte Troger all-in som valgte å syne seg seg selv all-in. Troger satt med {A-Spades}{7-Spades} og viste opp McClung {K-Hearts}{K-Clubs}. Turnkortet var {J-Hearts} og river var {8-Hearts}, Troger endte med dette som boblegutten på en 129. plass.

Team PokerStars Pro var godt reprensentert med Vanessa Selbst, Lex Veldhuis, John Duthie og Johnny Lodden ved dag 3o. Team Online player Luca Moschitta var også med og alle fem kom seg videre til dag 4

2011 World Series of Poker Europe Main Event champion Elio Fox kom seg også videre til dag 4 og fortsetter sitt gode pokerspill i oktober med 652 000 chips til dag 4. Av kjente spillere som ble utslått ved dag 3 er Toby Lewis, Taylor Paur, Steve O'Dwyer og Kyle Johnson.

Dag 4 starter tirsdag kl 14.00 CET i San Remo, Italia. Følg PokerNews som oppdaterer sin live dekning fra Italia når det skjer ved våre live reporting sider.

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?