WSOP 2018

PokerStars EPT London High Roller dag 1: Sam Stein leder

Sam Stein

2011 PokerStars.com European Poker Tour London Poker Festival handler ikke bare om Main Event. Det er mange flere øvelser som blir arranger, men den største av dem alle er som startet på tirsdag er £20 000 EPT London High Roller.

I 2010 ble £20 000 High Roller vunnet av Team PokerStars Pro Jose "Nacho" Barbero. Jan vant over 77 spillere og tok med seg hjem £556 000. Noe som er omtrent likt årets utgave av High Roller turneringen. 75 spillere og en førstepremie på £520 000.
Etter dag 1 ledet Sam Stein med 240 000 (50 000 i startchips), etterfulgt av Mike Watson (225 900) og Isaac Haxton (199 200). Det er 30 spillere igjen.

Ingen god dag for Team PokerStars Johnny Lodden ved High Roller turneringen.

Ifølge sin egen Facebook side skriver Lodden at han ble utslått etter 4 nivåer, hvor han med 21 000 chips igjen høynet til 900 fra cut off med AK, knappen synte og BB gikk til 2 800. Lodden høynet til 6 000. BB pushet med esse par.

Med et slikt stort innkjøp tiltrekker slike turneringer seg de største og beste spillerne i verden. 7 stk Team PokerStars spillere deltok, Johnny Lodden, Bertrand "ElkY" Grospellier, John Duthie, Barry Greenstein, Vanessa Rousso, Juan Maceiras og Vanessa Selbst og ingen av disse kom seg videre.

I følge PokerStars Blog ble Selbst eliminert ut av 2010 World Series of Poker Main Event champion og Team Pro Jonathan Duhamel. Greenstein ble eliminert ut av Haxton etter de var all-in på floppen {A-Clubs}{J-Diamonds}{9-Clubs}. Greenstein satt med {A-Spades}{5-Spades} og Haxton med{Q-Diamonds}{10-Diamonds}. Med {10-Spades} på turn og {K-Clubs} på rive fikk Haxton en straight og slo ut "The Bear". Andre kjente spillere som ble utslått var Viktor Blom, Theo Jorgensen, Matt Waxman, Justin Bonomo, Tobias Reinkemeier og Tony G.

Det er enda mange gode og kjente spillere igjen i turneringen, utenom topp 3 som tidligere nevnt er 2010 WSOP November Niner Phil Collins, 2010 WSOP Europe Main Event champion James Bord og 2005 WSOP Main Event champion Joe Hachem.

Dag 2 av High Roller startet onsdag kl 12:00 BST i London, hvor det er pengepremie til dem 8 beste. PokerNews kommer med et sammendrag når spillet er avsluttet.

Er du Nordens beste pokerspiller hos PokerStars?

Fra 12. oktober til 14. desember arrangerer PokerNews i samarbeid med PokerStars Nordic Poker Leauge, hvor spillere fra Norge, Sverige, Danmark Finland og Island som har en pokerkonto opprettet gjennom PokerNews hos PokerStars.

Mer informasjon om turneringer, premiepotter og hvordan man deltar leser du på vår Nordic Poker Leauge side.

Følg oss på Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories