WSOP 2018

PokerStars EPT London dag 6: Benny Spindler vant tittelen

Benny Spindler

2011 PokerStars.com European Poker Tour London Poker Festival Main Event ble ferdigspilt på torsdag etter et forrykende finalebord. Vinneren ble Benny Spindler som vant foran Steve O'Dwyer i heads-up spill om tittelen.

Ved starten av finalebordet var Spindler nr 3 med chips, PÅ dag 1b av turneringen var Spindler den spilleren som vant mest chips og ledet etter dag 1b. Ved dag 2 var det bare Lukasz Golczyk fra dag 1a som hadde flere chips enn han. Spindler var den spilleren som hadde fleste chips gjennom hele turneringen. Han spilte raske til seg en chipsledelse ved finalebordet etter at han synte en stor bløff fra Mattias Bergstrøm fra Sverige.

Spindler åpnet med høyning fra cutoff sete til 120 000 på blindende 30 000/60 000 med 5 000 I ante. Hans eneste kunde ble Bergstrøm fra store blind som synte og fikk se floppen komme med {K-Spades}{9-Clubs}{8-Spades}. Bergstrøm kakket og Spindler fyrte av et continuation bet på 140 000. Bergstrøm vill ha litt mer chips inn i potten og høynet til 460 000, Spindler gjordet synet. Turnkortet var {3-Diamonds} og Bergstrom kjørte på med 700 000, men det skremte ikke vedd Spindler som synte og giveren kom med {A-Spades} på river. Med {A-Spades} ble det en flush muligheten. Bergstrøm fyrte av et nytt bud på 700 000 og Spindler synte budet igjen. Bergstrøm kunne bare vise opp fem høy da han viste handen sin. Han satt med {5-Diamonds}{4-Spades} og prøvde å bløffe til seg potten. Spindler satt med {A-Diamonds}{9-Diamonds} og hadde to apr. Like etterpå vant han en stor coinflip med chiplederen fra staren av Martins Adeniya og fikk seg enda mer chips.

Nok en stor pott til Spindler

Fra UTG åpnet Bergstøm med en høyning til 150 00 hvor det ble kast fram til Spindler på knappen som synte raskt. I store blind satt Adeniya som gikk til 475 000 og Bergstrøm kom seg av handen. Spindler tenkte en stund før han satte alle chipsene inn i midten, og dekte Adeniya med chips. Adeniya gjordet synet og nok en stor pott var blitt bygd. Over syv millioner chips ventet vinneren av handen og det var Adeniya med {A-Spades}{K-Clubs} mot Spindler med {10-Spades}{10-Clubs}. Etter at bordet kom med {J-Clubs}{8-Clubs}{3-Hearts}{2-Spades}{J-Hearts}, satt Adeniya igjen med et par i knekter som allerede var i bordet. Spindler med par i 10 holdt lenge og samlet inn den enorme potten og sendte Adeniya ut på en 7. plass.

O'Dwyer doblet seg opp mot Andre Klebanov og deretter eliminerte han ut Bergstrøm på en 5. plass og minket avstanden til Spindler, men Spindler sendte så Team PokerStars Pro Juan Manuel Pastor ut av turneringen på 4. plass og økte igjen ledelsen. O'Dwyer klarte å slå ut Klebanov på en 3. plass, men heads-up spillet mot Spindler var han nede i 7 145 000 chips mot Spindler med nesten det dobbelte med 13 490 000 chips.

Etter noen spilte hender heads-up kom alle chipsene inn i midten av bordet.

O'Dwyer avsluttet en heftig blindekrig med {K-Spades}{J-Clubs} og Spind synte med {A-Clubs}{K-Diamonds}. Spindler floppet et ess og hadde full kontroll på potten, chipsen og tittelen. Spindler eliminerte ut O'Dwyer på 2. plass og vant sin første EPT seier.

Dette var Spindler sin største pengepremie så langt i sin karriere etter å ha vært nært en seier i EPT flere turneringer. I 2009 kon han på finalebordet ved PokerStars Caribbean Adventure og avsluttet på tredje plass før en 12. plass i EPT London samme året. Tidligere i har han en 2. plass i sesong 7 ved EPT Grand Final €25 000 High Roller.

Utbetalinger ved finalebordet

PlasseringSpillerChips
1Benny Spindler£750 000
2Steve O'Dwyer£465 000
3Andre Klebanov£265 000
4Juan Manuel Pastor£200 000
5Mattias Bergstrom£155 000
6Kevin Iacofano£120 000
7Martins Adeniya£86 350
8Miroslav Benes£64 000

PokerNews gratulerer alle vinnerne og spesielt til PokerStars spiller Benny Spindler som vant sin første EPT ved EPT London 2011!

Neste stoppestedet ved sesong 8 av PokerStars.com EPT er Loutraki i Hellas i november. Main Event starter 15. november og avsluttes 20. november 2011 og PokerNews vil som vanlig komme med live oppdatering, sammendrag, bilder, videoer og mye mer fra Hellas. Sjekk ut siden til EPT Loutraki.

Kvalifisering til EPT Loutraki

Kun hos PokerStars kan man kvalifisere seg direkte til en EPT turnering og andre live turneringer i regi av PokerStars. Kvalifisering til EPT Loutraki er allerede i gang og for å kunne kvalifisere seg trenger man en pokerkonto hos PokerStars, har man ikke en fra før kan man gjøre dette gjennom PokerNews.

PokerStars PokerNews Nordic Poker Leauge

PokerStars EPT London dag 6: Benny Spindler vant tittelen 101

Akkurat nå er det en perfekt tid til å ha en pokerkonto hos PokerStars eller laste ned og registrer en i dag. Fra 12. oktober kan alle med en PokerStars konto delta i PokerNews Nordic Poker Leauge som varer fram til 21. desember.

Les mer om PokerNews Nordic Poker Leauge hos PokerStars for mer informasjon.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories