WSOP 2018

PokerStars EPT London dag 1a: Doyle Brunson er videre

Doyle Brunson

Dag 1a av 2011 PokerStars.com European Poker Tour London Main Event ble ferdigspilt sent på fredagskveld etter at 280 spillere hadde funnet turen til London. Av de 280 spillerne var det 162 som kunne være fornøyde med å komme seg til dag 2.

Av de norske spillerne som startet, som vi har info om var det kun Allan Dyrstad (45 700) som er videre, Team PokerStars spiller Johnny Lodden og tidligere EPT vinner Andreas Høivold må se resten av Main Event fra sidelinjen.

Johnny Lodden røk med AK mot QQ, hvor motstanderen ente opp med set i damer. Leder gjør Lukasz Golzyt med 211 600 chips etter en utrolig dag ved bordene. Noen andre big stack er Mustapha Kanit med 152 200, Umberto Vitaglianomed 143 600, Raul Paez med 136 500, Lev Marymsky med 133 800 og Sandor Demjan med 121 100.

Med et heftig bra felt ved dag 1 og mange av disse spillerne forlot turneringen i løpet av dagen var Team PokerStars Pro John Duthie, Guillaume Darcourt og Dave "Devil Fish" Ulliott røk tidlig ut på dag 1. Mens 2011 World Series of Poker November Niner Phil Collins og Xuan Liu delta same skjebne senere på dag 1.

Av de som avanserte til dag 2 inkluderer Barry Greenstein (73 500 chips) og Mr. Godfather himself Doyle Brunson som fikk med deg 45 200 chips, Nick Binger, Darren Elias, Arnaud Mattern, Mickey Petersen og Fatima Moreira De Melo er klare for dag 2.

Både Greenstein og Brunson vant en del chips med 3 like i Ess. Greenstein vant med sitt essepar mot både dame og knekterpar, mens Brunson vant sin hand etter et bus på flopp. Begge hendene var relativt lette for dem å vinne for disse to ikonene innen poker. Brunson deltar i sin første EPT London og det var mange tilhengere som fulgte han, Brunson tok seg tid til å småprate, skrive autografer og lot seg avbildet.

Dag 1b starter igjen lørdag formiddag, og som på fredag vil spillerne spille seg gjennom åtte nivåer uten middagspause, men en 15 minutter pauser blir det etter hvert andre nivå. Det er forventet et spillerfelt på over 500 stk, og mulig det blir deltager rekord for EPT London. Følg PokerNews sine live oppdatering fra dag 2.

Følg oss på Twitter for oppdateringer fra London og andre nyheter innen poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories