WSOP 2018

PokerStars Double Vision Sunday - $3 millioner garantert

PokerStars Double Vision Sunday - $3 millioner garantert 0001

Last ned PokerStars og få to muligheter for ære, berømmelse og massevis av penger når PokerStars introduserer sin doble versjon av Sunday Milion og Sunday Warm up.

Sjelden eller aldri går det en uke hvor PokerStars ikke har kommet opp med noe noen nye og spennende kampanjer. Helgen er det ikke noe annerledes når PokerStars lanserer sin nye kampanje Double Vision Sunday.

To ganger mer action
PokerStars Sunday Warm-Up og Sunday Million er to av de mest kjente online turneringer som noen spillere kan delta i og begge har store garanterte premier hver uke. Søndag den 16. oktober vil spillere ha muligheten å spille ved Sunday Warm-Up eller Sunday Million hos PokerStars ikke bare en gang, men to ganger på samme dag.

Dobbelt med garanterte premiepotter
Spillere vil nok tenke at PokerStars senker de garanterte premiene ved slike turneringer, for å kunne avvikle de samme turneringene to ganger på en dag. Da er det bare å tenke seg om igjen. Dette betyr at det vil være to Sunday Warm up med $500 000 i garantert premiepott og to Sunday Milion med sitt varemerke $1 Million guarantee!

Dobbelt med spilling
Den første Sunday Warm-Up og Sunday Million vil starte til sine vanlige tider kl 11.00 og 14.30 ET, mens bonus turneringene starter 30 minutter senere. Med dette har PokerStars spillere muligheten til å vinne en stor del av den totale premiepotte på 3 millioner dollar i løpet av PokerStars sin Double Vision Sunday!

Vanilig Sunday Warm-Up: 11:00 ET
Bonus Double Vision Sunday Warm-Up ($500K GTD): 11:30 ET

Vanlig Sunday Million: 14:30 ET
Bonus Double Vision Sunday Million: 15:00 ET

Besøk PokerStars

Spillere må være gale dersom de går glipp av disse herlige turneringene, ta deg fri fra skole, jobb og familie på mandag, og gjør deg klar for en søndag med masse online pokerspilling.

Etter at du har ordnet deg fri på mandag kan du registrere en konto gjennom PokerNews og motta en 100 % bonus opp til $600 ved bruk av vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS og bonuskoden "STAR600", dersom man ikke allerede har en konto fra før.

Ikke nok med en juicy søndag hos PokerStars, neste onsdag spilles den andre turneringen i vår Nordic Poker Leauge serie hos PokerStars. Er du Nordens neste pokermester? Da bør du ta en titt på vår Nordic Poker Leauge side i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories