WSOP 2018

Pokernyheter 1. oktober - Caesars Cup

WSOPE Caesars Cup

Full Tilt Poker var igjen overskriftene på torsdag, eller rettere sagt hele uken. Torsdag tilbakekalte Alderney Gaming Control Commission (AGCC) spillerlisensen deres. Itilfelle man ikke har fått dette med seg, pop litt popcorn og vi skal oppdatere dere. I de andre nyhetene kan man lese om Team Europe og Team Amerika er klare for WSOPE Caesars Cup, Donkr Highroller er ute med flere episoder og mye mer.

Dette har skjedd inn nyhetene i de siste dagene

Ray Bitar utfordrer U.S. DOJ med et rettslig krav
Ray Bitar har sent inn et krav mot U.S. Department of Justice's angpående de beslaglagte bankkontiene til Full Tilt og Tiltware.

Full Tilt Poker signerte en oppkjøpsavtale med Bernard Tapie Group
Fredag kom pressemeldingen om at Full Tilt Poker og Bernard Tapie Group har signert en oppkjøpsavtale.

DOJ med en oppdatering om FTP og spillernes sine penger
DOJ har kommet med en oppdatert redegjørelse i forbindelse med Full Tilt Poker og om pengene til spillerne. Samtidig hevder Full Tilt Poker påstår at en interessant investor vitnet i høringen foran AGCC den 19. september.

Bodog utsatt for utpressingsforsøk av PokerScout
Bodog prøvde å få fjernet navnet sitt fra listene hos PokerScout, nå anklager Calvin Ayre PokerScout for utpressningsforsøk.

Pokernyheter

Team ElkY vs. Team Hellmuth

Lagene til den kommende Caesars Cup ved World Series of Poker Europe i Cannes, Frankrike er klare. I beste Ryder Cup stil er de beste pokerspillerne plukket ut til Team Europe og Team Amerika.
Turneringen ble sist spilt i 2009 og ble vunnet av Team Europa, hvor Annette Obrestad var kaptein på laget. Laget vant lett over Team Amerika og deres kaptein Daniel Negreanu.

I år er Bertrand "ElkY" Grospellier kaptein for Europa mens Phil Hellmuth er kaptein for Team Amerika. Grospellier valgte ut unge spillere til laget som til sammen har fem WSOP bracelet, inkludert Triple Crown vinner Jake Cody, Gus Hansen, Dario Minieri og Maxim Lykov.

“I am very confident in my team,” sier Grospellier. “We will show the Americas that 2009 was not an upset!”

Hellmuth på sin side har valgt erfaring, inkludert seg selv vil Team Amerika ha hele 39 WSOP bracelet som er vunnet av Doyle Brunson (10), Johnny Chan (10), Daniel Negreanu (4) og Huck Seed (4).

"These idiot Northern Europeans think they know everything about the game of poker," Hellmuth joked . "Well, we plan to show them that decades of experience are much more valuable than clicking a mouse while sitting in your pajamas. In all seriousness, we look forward to the challenge and the opportunity to return the Caesars Cup to American soil."

Les hele pressemeldingen hos WSOP.com.

Betfair avslører hacking etter 18 måneder

Spille giganten Betfair avslørte på fredag at de ikke har informert sine kunder om at personlige detaljer er blitt stjålet av hackere for 18 måneder siden.

De kriminelle regnes å være fra Cambodia og har stjålet 3,15 millioner brukerkontoer med krypterte sikkerhetsspørsmål. 2,9 millioner brukernavn med en eller flere adresser og 89 744 kontonavn med bankinformasjon, dette er ifølge Daily Telegraph.

Betfair sier at de klarte å få tilbake informasjonen uten at det gikk utover sine kunder og at deres sikkerhetsrutiner gjorde informasjonen ubrukelig for svindel. Daily Telegraph rapporterer at tyveriet ikke ble oppdaget før en serverfeil ble oppdaget i mai 2010, som følge av dette er minst ni servere blitt komprimert i England og to i Malta.

Les mer om dette ved Daily Telegraph .

Kalkuler odds med....Phil Hellmuth?

Phil Hellmuth har alltid trodd at hans “reads” er mer enn bare matte innen poker. Så vi er litt overrasket da vi fant ut Hellmuth har i sammarbeid med app utvikler MEDL Mobile laget Phil Hellmuth Poker Odds Calculator, som ble lansert denne uken.

Appen kalkulerer oddsen til alle hender og lar spillerne sette opp forskjellige hender til motstanderen. Den vil deretter kalkulere brukeren sin sjanse på å vinne, tape og deling ved de utvalgte hendene.
“You need to have solid control over your game to win,” sier spilleren med 11 WSOP bracelet. “If you want that control, you need to make better decisions, and that comes from having the best information you can get!

Man kan laste ned denne App fra Apple App Store.

London, baby!

Team PokerNews er på plass i London og har allerede gitt oss oppdateringer fra dag 1a og senere i dag fra dag 1b. Før oppdateringen startet fant Sarah Grant seg tid til å utforske London.

Følg PokerNews på Twitter for nyheter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories