WSOP 2018

PartyPoker: PokerFest er startet og Tony G ved Caesars Cup

PartyPoker: PokerFest er startet og Tony G ved Caesars Cup 0001

Hos PartyPoker kan man blant annet lese om deres første PokerFest, hvordan vinne et sete til World Poker Tour og få med seg det siste om Tony G, hvor han blant annet forteller om Phil Hellmuth og hans Team America i Caesars Cuo.

PartyPoker PokerFest startet med et smell

Den første øvelsen av Party Poker PokerFest er nå kommet inn i historiebøkene og det var totalt 1657 spillere som spilte om en premiepott på $331 400 ved åpniongsøvelsen som hadde en garantert premiepott på $300 000.

Vinneren ble ”Kaeresen som tok hjem $64 623 for seieren. Tre andre PokerFest øvelser finner sted på torsdag og er allerede blitt en av de turneringer man bare må spille for tiden.
PokerFest har tilsammen 47 mesterskapsøvelser fordelt på 2 uker som startet 23. oktober og varer til og med 23. november . Det er til sammen $3 000 000 i garanterte premiepotter i løpet av PokerFest og er allerede blitt en serie av turneringer på nett man bare må delta i.

PartyPoker Pokerfest 2011

  • $3 000 000 i garanterte premier
  • 47 øvelser
  • Når: 23. oktober – 6. november
  • $1 000 000 garantert I Main Event 6. november
  • Kvalifisering fra $1

Satellitter til forskjellige øvelser ved PokerFest er allerede i gang hos PartyPoker sin pokerklient, med satellitter fra $1 (under kr 6). Gjør din investering om til en mulighet til å vinne turneringen med $1 000 000 i premiepotten som finner sted 6. november!

Sjekk ut Tony G’s Blog og se en video hvor han utfordrer alle til å vinner over han i PartyPoker PokerFest hvor han sier: “47 events, $3 Million up for grabs, see if you can take some of that money away. Anything you win you will be stealing from me!”

Tony G og Caesars Cup

2011 Caesars Cup ble nylig avsluttet ved 2011 WSOPE og Tony G var den del av Team Europe som spilte mot Team America. Før øvelsen startet hadde Tony G noe å fortelle om Phil Hellmuth som ledet Team America ved Tony G’s Blog:

I am going to tilt the hell out of America’s captain Phil Hellmuth – he’ll want to avoid me like the plague… The Americans are drawing their pensions, half of their first choices couldn’t even leave their retirement homes to travel. Jason Mercier? Heard he is lucky, I prefer Isabelle Mercier? Daniel Negreanu – nippy Chihuahua, he’ll whine more about being homesick when I have finished with him. Johnny Chan, I prefer Jackie Chan – rush hour – time to get on your bike Johnny. Ben Lamb…to the slaughter! They are all lambs and Ben will be silenced.

Mens Tony G var som vanlig sikker på seg selv før øvelsen, endte Team America opp som vinner og vi er sikre på at Tony G vil ha noe å si om dette ved hans blog i løpet av uken.

Vinn et setet til WPT- World Poker Tour

Ikke siden 2006 har en nordmann vunnet en WPT turnering, nå er kanskje din tur å gjøre det. Kvalifiseringen til WPT Amneville som starter 1. November og hos PartyPoker kan du vinne en pakke til denne. Pakken inneholder $5 000 til innkjøp, $1 100 i lommepenger, hotell overnattinger. Kvalifiseringen avsluttes denne uken.
WPT Prague er det nyeste stoppestedet ved WPT også til denne kan du vinne en pakke gjennom å spille satellitter hvor en pakke til $7 500 kan vinnes.

Den beste bonus innen online poker

Er man helt ny til online poker vil man få en veldig sjenerøs bonus av PokerNews og PartyPoker, få hele $50 gratis uten at man er nødt til å sette inn penger.

Alt man trenger å gjøre for å få en $50 gratis bankroll er å registrere en PartyPoker konto gjennom PokerNews og etter registreringen vil man motta $25 direkte til sin konto, helt gratis. Deretter må man spille inn 200 PartyPoints for å motta sine siste $25 av $50 av gratis bonusen.

Ikke glem å sjekke ut vår gratis $50, innskudd side og husk å benytte deg av bonuskoden “NO50FREE” som er uthevet i vår guide.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories