888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Den første PokerFest & Tony G snakker ut om Robl

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
PartyPoker: Den første PokerFest & Tony G snakker ut om Robl 0001

Denne uken hos PartyPoker kan vi fortelle deg hva som skjer, den første PokerFest turneringsserien starter snart, hvordan vinne et sete til en WPT turnering og selvfølgelig det nyeste fra Tony G sin blogg hvor han uttaler Andrew 'good2cu' Robl som en “shameful example of a modern internet player.’

PartyPoker PokerFest garantert $3 000 000 i premiepotten

PartyPoker har endelig kommet med en turneringsserie som spilles som et mesterskap med å introdusere
2011 PartyPoker PokerFest.

PokerFest starter den 27. oktober og varer fram til 6. november, PokerFest vil inneholde 47 mesterskapsøvelser i løpet av to uker med en samlet premiepott på $3 000 000. Åpningsøvelsen starter om en drøy uke og vil ha en premiepott på $300 000 med et innkjøp på $215. Satellitter er i gang hos PartyPoker og spillere kan allerede kvalifisere seg til denne øvelsen, og med mulighet til å bli den første PokerFest mester.

Main Event finner sted 6. November og har hele $1 000 000 i premiepotten. Med satellitter som starter fra $1, så det er ingen unnskyldning på og ikke prøve seg. Med så mye penger i potten kan dette endre livet til noen spillere fullstendig.

PartyPoker PokerFest 2011

  • $3 000 000 i garantert premiepott
  • Totalt 47 øvelser
  • Når: 23/10-6/11-11
  • $1 000 000 garantert ved Main Event den 6. november
  • Kvalifisering fra $1

PokerFest kan bli en av de mest prestigefulle turneringene på nett man kan få på sin poker CV, så her er det bare å komme i gang.!

Bli en verdensmester

World Poker Tour avholder noen av de største turneringene ved eksotiske steder året rundt over hele verden og PartyPoker er det beste stedet hvor man kan vinne en pakke til en WPT.

Satellitter i gang hos PartyPoker si pokerklient hvor man kan vinne en WPT Amnéville pakke til en verdi av $5 000 til innkjøpet til Main Event, $1 100 i lommepenger, hotell overnattinger. Main Event starter 1. november og tiden renner ut.
Bare noen uker etter Amnéville vil spillere fra hele verden samle seg i Tsjekkia for og delt I landet første WPT Bohemia som finner sted fra 18. november. Innkjøpet er på bare $2 150, slik at flere har muligheten til å delta I kampen om en WPT tittel.
World Poker Tour WPT Prague er den nyeste WPT som er lagt til serien. Start 1.desember og man har god til å vinne et sete hos PartyPoker til en verdi av $7 5000.

Tony G snakker ut om Andrew Robl… Igjen

Tony G og Andrew ”good2cu” Robl har hatt et anstrengt forhold som startet i fjor da Tony G og Robl havnet i en episode ved Big Game. På den tiden skrev Tony G i sin blogg hvor han unnskyldt seg til Robl etter å ha terrorisert han for at han brukte for lang tid ved bordet. Bloggen som ble kalt I am the third most hated man in poker har nylig mottatt info at Tony G og Robl historien fortsetter.
Alt startet med at Tony G og Robl deltok i en stor pott mot hverandre ved World Series of Poker Europe og tydeligvis brukte Robl lang tid og kunne ikke høre Tony G gjennom sitt headset, hvor Tony G mente headsettet hadde gjort Robl døv. Tony G foreslo hvis Robl var døv kunne han få låne hunden sin Zasko som guide. Tony G gikk så langt at han påstod at Robl sin oppførsel gjordet han til “shameful example of a modern internet player and this cost him his respect."

Les hele historien og Tony G sine kommentarer om Robl ved Tony G’s Blog.

Den beste bonus innen online poker

Er man helt ny til online poker vil man få en veldig sjenerøs bonus av PokerNews og PartyPoker, få hele $50 gratis uten at man er nødt til å sette inn penger.

Alt man trenger å gjøre for å få en $50 gratis bankroll er å registrere en PartyPoker konto gjennom PokerNews og etter registreringen vil man motta $25 direkte til sin konto, helt gratis. Deretter må man spille inn 200 PartyPoints for å motta sine siste $25 av $50 av gratis bonusen.

Ikke glem å sjekke ut vår gratis $50, innskudd side og husk å benytte deg av bonuskoden “NO50FREE” som er uthevet i vår guide.

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?