WSOP 2018

Nedtelling til Saturday Countdown og $50K Freeroll

Nedtelling til Saturday Countdown og $50K Freeroll 0001

Last ned PokerStars og vinn ditt sete til Saturday Countdown takket være PokerNews.

Introdusering av Saturday Countdown
Til de av dere som ikke er kjent med Saturday Countdown, så er det PokerStars sin nye turneringsserie ved deres oppsett av online turneringer på lørdager kalt Time Tourney.
Ved Time Tournies blir hver turnering spilt på tid som er i motsetning til de vanlige formatet hvor det spilles til den spiller sitter igjen med alle chipsene. Når tiden er ute blir premiepotten fordelt prosentvis ut etter spillernes chips.

Ved Saturday Countdown blir turneringene satt til å vare 120 minutter. Og nå er det mulig å vinne mye penger ved en turnering på bare to timer!

Vinn et sete til Saturday Countdown
For feire lanseringen til PokerStars nye turneringsformat, PokerStars Saturday Countdown, avholder PokerNews en kjempebillige satellitt som har 100 seter til vinnerne.

Denne fantastiske satellitten blir spilt førstkommende fredag kl 19.00 GMT og har et innkjøp på bare $2+$0,20. For å kunne delta må spillerne bruke passordet “POKERNEWS,” mår man registrerer seg til turneringen.
Med 100 seter garantert er Saturday Countdown satellitten garantert til å bli en suksess, så ikke bli en av de få som glemmer av Saturday Countdown på lørdag den 29. oktober.

PokerNews Saturday Countdown Satellite er åpen for alle med konto hos PokerStars, men det er fordeler å åpne en konto gjennom PokerNews, da vi fortsetter med å tilby eksklusive kampanjer og turneringer til våre lesere.

Ekstra grunner til å delta ved Countdown Saturday
For å feire mer av lanseringen av Saturday Countdown har PokerStars bestemt å double the guarantees ved alle sine Saturday Line-up turneringer lørdag den 29. oktober .
Dette betyr at Saturday Countdown vil ha en premiepott på garantert $20 000 og takk til PokerNews som lar sine spillere spille en satellitt for bare $2+$0,20 til denne.

Prøv en Time Tourney helt gratis
Hvis du nå laster ned PokerStars må du huske å bruke vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS og hvis du setter inn mer en $30 før 28. oktober, bruk bonuskoden ”TIME” og motta en $5.50 turneringsbillett! Hvis du ikke får lastet ned PokerStars før 28. oktober for å kunne få en gratis turneringsbillett, så er det ingen fare fordi at PokerStars kjører en $50K Freeroll til sine nordiske spillere søndag 30. oktober. Vi forklarer deg hvordan du kan delta i dem begge!

Nordic $50K Freeroll

Nedtelling til Saturday Countdown og K Freeroll 101

Eksklusiv $50 000 Poker Freeroll!
Alle spillere i Norden kan vinne sin del av tusenvis av dollar i pengepremier denne måneden med en eksklusiv Nordic $50K Freeroll søndag 30. oktober. Premiepotten er på $50 000 og du kan nå få et gratis sete til denne Freerollen!

Alt du trenger å gjøre er å gjøre ditt første innskudd eller sette inn penger på nytt til din konto, ved bruk av bonuskodene som er listet opp nedenfor. Som belønning får du en billett til denne Freerollen. Med tusenvis av dollar i premiepenger er Nordic $50K Freeroll en perfekt måte å bygge din bankroll på.

Hvordan delta i Nordic $50K Freeroll

For å få sin gratis billett til Nordic $50K Freeroll trenger du bare å gjøre et innskudd på din PokerStars konto med minimum $10 og bruk følgene bonuskoder fram til 29. oktober kl 23.59 CET. Dersom du ikke allerede har en konto hos PokerStars anbefaler vi at du laster ned og registrerer den gjennom PokerNews og bruker vår markedsføringskode ”NORWEGIANPOKERNEWS” ved registreringen før du setter inn penger. Men en PokerStars konto gjennom PokerNews vil du kunne boltre deg med eksklusive kampanjer og i for bare i år alene kunne PokerNews spillere delta i kampanjer og freerolls for $200 000, helt gratis!

Innskuddsbonuser

  • Spillere som gjør sitt første innskudd: bruk bonuskoden FIRST50K
  • Spillere som gjør en reload/nytt innskudd: bruk bonuskoden 50K

Nordic $50K Freeroll starter søndag 30. oktober kl 14.00 ET/20.00 CET med en premiepott på $50 000!

Vennligst husk: Du blir ikke automatisk registrert til denne Freerollen når din billett er blitt kreditert din konto. Åpne pokerklienten når billetten er blitt kreditert din konto, klikk på ”Tourney’ & ‘Regional”. Finn Freerollen i listen over kommende turneringer og registrer deg, eller søk opp Tournament ID: 459295966.

Vent litt, nå kan du med et innskudd på bare $40 få 2 gratis seter til Saturday Countdown og $50K freerollen.

Nye spillere hos PokerStars
Sett inn $30 og bruk bonuskoden TIME før 28 oktober – Gir billett til Saturday Countdown
Sett inn $10 og bruk bonuskoden FIRST50K før 29. oktober – Gir billett $50 K Freeroll

Spillere med en PokerStars konto
Sett inn $30 og bruk bonuskoden TIME før 28 oktober – Gir billett til Saturday Countdown
Sett inn $10 og bruk bonuskoden 50K før 29. oktober – Gir billett $50 K Freeroll

Dersom du har noen spørsmål vedrørende Nordic $50K Freeroll på hvordan du mottar din billett, vennligst kontakt support@pokerstars.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories